9 okt 2014

10 Fashion Musthaves | Herfst 2014

De zomer is voorbij, nu is het tijd voor de herfst. De najaarscollecties liggen alweer lang en breed in de winkels. De trends op modegebied waren állang bekend in belangrijk fashionland. Vandaag is het tijd voor onze 10 musthaves voor de herfst van 2014. 



                                                                                     Iris

€99,99

Leren accenten zie je overal voorbij komen. Op laarzen, jeans, topjes en ook bij jurkjes. Dit jurkje heeft een bovenlijf gemaakt van imitatieleer met ritsen rond de taille. De look is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar wel ontzettend gaaf!

€99,99

En nu we het toch over leer hebben: het zwarte leren jasje zie je deze herfst veel voorbij komen. Of het nu voor buiten is, of gewoon voor alleen binnen: het staat vrijwel iedereen. Je kunt voor een totale edgy-look gaan, of juist voor een contrast tussen lief en stoer. Er is keuze genoeg!


De houthakkersblouse is ook weer helemaal in dit seizoen. Vooral de zwart-rood combinatie is erg populair, maar wil je toch even wat anders zijn? Kies dan voor deze donkergroene blouse met gele en lichtgroene accenten. Combineer het met een okergele of bordeauxrode broek en je bent ready-to-go!


€59,99

Vorige winter was je met een oversized trui al helemaal fashionable, en de trend zet ook dit najaar en deze winter voort. Het is casual en heerlijk voor een koude en natte herfstdag. Ga bijvoorbeeld voor een basic kleur en combineer je outfit met een mooie statement ketting. 


€169,99

Dit seizoen zullen we weer veel parkajassen gaan zien, als je de bekende mode webshops mag geloven. Er zijn veel verschillende varianten van de jas te krijgen, dus er is voor iedereen wat wils. Alle kleuren van de regenboog, strak of los, lang of kort, met of zonder bont. Het is er allemaal!





                                                                           Sara
    


                                                                       €39,99

 Ik ben echt gek op vesten en truien. Ze zijn erg comfortabel, en ik vind dat deze ook nog eens een mooie kleur heeft.

                                                                     €79,99 

Deze schoenen hebben jullie vast al vaak voorbij zien komen. Ik dacht steeds, leuk maar niets voor mij. Maar ik begin ze toch steeds leuker te vinden. Ze zijn stoer maar ook vrouwelijk. En ik denk dat ze erg lekker zullen lopen.




€22,99 

Natuurlijk zijn ook beanies weer helemaal in. Ik zelf draag de hele winter een beanie, en op dit moment ben ik er zelf eentje aan het breien. Je kunt nooit genoeg beanies hebben. 
€59,99 

Deze tas is absoluut favoriet. De kleur is erg gaaf en ook de vorm is mooi. Hij is niet te groot, en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Ook zal hij bij veel kledingstukken en jassen passen. 


€69,99 

Ik ben gek op lange vesten. Helaas heb ik de juiste nog niet echt kunnen vinden. Maar dit vind ik een mooi vest. Hij is niet te dik maar ziet er wel lekker warm uit. Ook is de lengte goed. Niet te lang, maar wel lekker lang.

Al deze items zijn van Esprit.

Q: Welke van deze tien items is jouw favoriet? Liefs' Sara en Iris

1 opmerking:

  1. Wauw, dat zwarte jurkje vind ik gaaf! Die geruite blouse vind ik ook tof, ik ben nog steeds op zoek naar eentje waarbij ik alle kleuren die erin zitten mooi vind. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...