4 jun. 2014

Mijn Favoriete Ontbijt!

Vroeger at ik gewoon altijd een saaie boterham met schuddebuikjes voor ontbijt. Sinds ik terug was gekomen uit Amerika, was ik - net als daar - cornflakes gaan eten. Maar toen kwamen mijn moeder en broertje eens met muesli aanzetten! En ik was op slag verliefd! Het is eigenlijk zo erg uit de hand gelopen dat ik me 's avonds al verheug op het ontbijt...Elke ochtend start ik tegenwoordig mijn dag met een schaaltje muesli. Ik heb al veel verschillende merken geprobeerd, maar onze hele familie blijft teruggekomen bij die van Perfekt! Een goedkoop huismerk, maar ook nog steeds ontzettend lekker!
En zo ziet zo'n heerlijk prutje eruit. Ik eet het met milde magere yoghurt (dat wil zeggen: niet zulke zure yoghurt én met weinig vet). Ik moet toegeven, als ik eenmaal een hap heb genomen, kan ik moeilijk stoppen met eten... Het is gewoon zo lekker! Het liefst zou ik het de hele dag door eten, haha!Als ik er zin in heb, voeg ik nog wat vloeibare honing aan mijn yoghurt met muesli toe. Het is op zich niet nodig om de yoghurt nog zoeter te maken, omdat het al een milde versie is. Maar met honing erbij is het zó lekker! En dan is het: eten maar!

Volgens mij zeg ik veel te vaak het woord lekker in deze blogpost, haha! Ik zou zeggen, probeer het zeker eens. Het is het goddelijkste ontbijt ooit! Naast schuddebuikjes van Bolletje en kaas met pesto, natuurlijk.


Q: Wat is jouw favoriete ontbijt? Liefs' Iris

1 opmerking:

  1. Leuk om te horen dat je het zo lekker vind! Zelf heb ik het ook wel eens op met gewoon magere yoghurt, maar dat was veel te zuur! Even vragen of mijn moeder milde mee wel nemen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...