30 okt 2012

Nagel-verzorgingsproducten

Als je je nagels vaak lakt, is het belangrijk om je nagels goed te verzorgen. Maar je wilt er toch niet erg veel geld aan besteden? Benieuwd naar budget nagel-verzorgingsproducten?






Hema
Base coats van de Hema
Ik heb thuis 2 base coats van de Hema. Het is belangrijk om een base coat onder je nagellak te gebruiken: de base coat beschermt je nagels tegen verkleuringen (vooral bij kleuren als groen!). Bovendien blijft je nagellak langer zitten dan wanneer je geen base coat gebruikt. De rechter base coat is een 2 in 1: naast een base coat is het ook een ridge filler. Een ridge filler vult ribbels in en egaliseert je nagels. Zelf gebruik ik altijd de linker base coat: ik heb de 2 in 1 niet nodig. Maar deze zijn beide erg goed en niet duur!

Base coat (links): €2,25 voor 11 mL
2 in 1 ridge filler & base coat (rechts): €3,25 voor 11 mL

 Nagelolie, nagelriemolie en nagelverharder van de Etos
Ook heb ik 3 nagel-verzorgingsproducten van de Etos:


Etos
De nagelolie zorgt ervoor dat droge nagels herstellen, ondersteunt de opbouw van je nagels en verbetert de conditie van je nagels. Om ervoor te zorgen dat de nagelolie goed wordt opgenomen, moet je de nagelolie inwrijven door draaiende bewegingen te maken. Dit zorgt er ook voor een betere groei. Na het gebruik moet je je nagels
(& je handen: zijn plakkerig van inwrijven) wassen.

De nagelriem is  het stukje huid dat op de nagel aansluit. Nagelriemolie verzacht je nagelriemen en vergemakkelijkt het terugduwen van de nagelriemen. Hierbij moet je ze ook zacht inwrijven met rondraaiende bewegingen.

De nagelverharder, extra sterk, zorgt ervoor dat de nagels minder snel breken en beschermt de nagels ook tegen verkleuringen. De nagelverharder droogt erg snel! Ik gebruik deze nagelverharder ongeveer één keer per maand (niet meer gebruiken dan één keer in 4/6 weken) als base coat om mijn nagels sterker te maken. 
Bron: Etos bijsluiter
Prijs: €3,50 / stuk voor 10 mL

Base & top coat en nagelolie van de Kruidvat
Als laatste heb ik nog een base & top coat en nagel olie van de Kruidvat. De doosjes zijn super schattig, vind je ook niet?

De base & top coat is ook weer een 2 in 1. Ik weet niet precies wat ik ervan moet vinden. Mij lijkt een base coat (bijv. van de Hema) beter: dit is alleen een base coat en kan zo beter 'zijn werk doen'. Wat denken jullie?

De nagelolie is eigenlijk weer hetzelfde als de nagelolie van de Etos. Alleen deze zou de nagels ook sterker maken. Nagelolie en nagelriemolie kan je 's nachts ook laten inwerken, trouwens!

Prijs: €3,- voor 10 mL

Welke nagel-verzorgingsproducten gebruiken jullie het liefst?
Liefs' Iris
P.S. Volg ons op Bloglovin' of met Google Friend Connect!








8 opmerkingen:

  1. Leuk zo'n artikeltje. Ik gebruik van alles en nog wat dus haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik zelf een aantal producten van Trind en Sephora/kruidvat. Wel handig dit artikel voor meiden die niet precies weten wat ze zouden moeten gaan kopen.

    Ps, leuke blog! Jullie hebben er weer een volger bij.Elkaar volgen? Liefs LynSelStyle

    www.lynselstyle.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke blog! Ik volg je ! x

    www.jill-who.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk artikel! Ik heb ook jarenlang vanalles gebruikt maar momenteel ben ik te lui dus gebruik ik niks meer, slecht eigenlijk maarja. :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Hahha, ik ken het: het ene moment wil je goed bezig zijn en het andere moment ben ik ook te lui! x'

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...