20 dec 2012

Favorieten: mascara

Het leek ons leuk om af en toe 'Favorieten-berichten' te schrijven. Hierin vertellen wij alle drie wat ons lievelings product is van iets, bijv. mascara: zoals we vandaag gaan doen!


Iedereen heeft ander soort wimpers, waardoor niet elke mascara geschikt kan zijn voor jou. Misschien heeft één van ons drieën dezelfde soort wimpers als jij en kan je inspiratie opdoen!

Isabelle:
Eén van mijn favoriete mascara's is de One By One volum' express mascara van Maybelline New York. 
Ten eerste ziet de mascara er heel leuk uit! Het is al leuk om deze mascara in je toilettasje te hebben!
De One By One mascara doet het ook nog eens heel goed. Door de speciale vorm van het borsteltje worden alle wimpers bedekt met een laagje mascara en zien ze er langer uit. Het borsteltje zorgt er ook voor dat er geen klonters in je wimpers komen. We willen natuurlijk geen spinnenpootjes!



1. geen mascara
2. Gekrulde wimpers zonder mascara (met krultang van de Hema)
3. één laag mascara
4. twee lagen mascara (is eigenlijk niet nodig, maar voor een wat uitbundigere look)






Iris:
Mijn favoriete mascara is The colossal volum' express waterproof van MNY. Sinds een paar maanden gebruik ik eigenlijk elke dag deze mascara. Je wimpers worden een stuk langer, krijgen volume en plakken niet aan elkaar vast! Ook al krijg je een stortbui over je heen tijdens het fietsen, de mascara loopt nooit uit! Én de mascara zit er aan het eind van de dag nog steeds goed op! Ik vind deze mascara dus helemaal top!



1. geen mascara
2. Gekrulde wimpers zonder mascara (met krultang van de Hema)
3. één laag mascara
4. twee lagen mascara (is eigenlijk niet nodig, maar voor een wat uitbundigere look: het worden een beetje 'spinnenpootjes')








Mijn afrader: de Pump Up Lash Waterproof van Miss Sporty. Bij mij werden mijn wimpers niet echt langer en plakten ze allemaal aan elkaar vast. Maar misschien was dit niet zo bij anderen? Deze mascara was echter ook niet duur: rond de 3 à 4 euro.

Mendy:
Eén van mijn favoriete mascara's is The Volum' Express The Falsies waterproof mascara van Maybelline New York! De meningen over deze mascara zijn erg verdeeld, de één vindt hem verschrikkelijk en de ander fantastisch. Voor mij geldt het laatste: je wimpers worden langer, krijgen volume en worden dikker! Ook is de mascara super waterproof waardoor de mascara de hele dag op je wimpers blijft zitten! De borstel van de mascara is flexibel waardoor het aanbrengen erg makkelijk gaat, al helemaal met de 'curve' in de borstel.




 1. Geen mascara
 2. Gekrulde wimpers zonder mascara (Hema wimperkruller)
 3. Één laagje mascara
 4. Twee laagjes mascara

Zoals je ziet: er is een aardig verschil te zien!




Best wel opvallend: het zijn alle 3 MNY mascara's! Hebben jullie leuke ideeën voor volgende 'Favorieten' berichten? Vertel het ons! Liefs' BIM-team

P.S. Volg ons op Bloglovin'  of met Google Friend Connect!

5 opmerkingen:

  1. Jullie schrijven echt leuke stukjes! Komen jullie ook eens bij mij langs?
    x www.cestlaviedekim.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel, ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe mascara, dus dit is wel handig haha. Misschien moet ik een van deze maar eens kopen! Dankjewel voor je reactie op mijn blog trouwens :)

    Liefs,
    Aurelie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi,
    wat een fijn artikel. Ik draag elke dag mascara, en inderdaad die van maybelline zijn erg fijn. Wisten jullie ook dat de mascaras van rimmel nu 1+1 gratis zijn?

    Liefs.

    ps; zouden jullie mijn blog ook eens willen bezoeken? www.welcometomyyfairytale.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh nee dat wist ik nog niet.. :P
      Ik heb alleen nog een back up liggen van Maybelline, dus eerst die maar even opmaken denk ik, haha
      Bedankt voor de tip hoor! Misschien dat Iris of Isabelle er nog wat aan hebben ;)

      natuurlijk!
      x

      Verwijderen
  4. Dankjewel! Jullie ook fijne kerstdagen! ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...