29 dec. 2012

Swatch: Catrice Sold Out For Ever

Hij is een paar weken geleden al voorbij gekomen in een shopblog: Sold Out For Ever! De naam past helemaal: toen dit lakje net in de winkels lag, was hij telkens uitverkocht!

Ik had dit lakje al een aan een vriendin voor haar verjaardag gegeven, en toen vond ik dit lakje zo mooi! Toen ik bij de Kruidvat een cadeautje ging kopen, kon ik het niet laten Sold Out For Ever te kopen!


Sold Out For Ever (Nr. 240) is een dupe van Jade van Chanel, waardoor hij heel populair was √©n is! Het lakje behoort tot de vaste collectie van Catrice en de verpakking ziet er dus niet speciaal uit: gewoon hetzelfde als alle andere lakjes in de normale collectie! Alle lakjes van Catrice lakken fijn, en deze (dus) ook! Het kwastje is dun, en niet zoals de nieuwere lakjes uit de vaste collectie wat breder. In de foto links-onder, hierboven kan je goed zien dat er een erg mooie shimmer in zit!

Na 1 laagje:


Na 2 laagjes:


Na een topcoat:


Zoals je ziet, heb je wel 2 laagjes nodig om dit mint-groene lakje goed te laten dekken. Maar dat is helemaal niet erg met dit super mooie resultaat, toch? Als er licht op het lakje valt, zie je erg leuke glinstertjes!

Om er toch nog iets speciaals aan toe te voegen:

De streepjes heb ik met een striper van Max gezet.

Toen de lak nog niet helemaal droog was, trokken er wat strepen in. Oh, ik was helemaal van: zo'n coole kleur en dan strepen erin? Gelukkig, de strepen verdwenen toch allemaal!
De nagellak blijft, net zoals de meeste lakjes van Catrice, goed zitten: na +/- 6 dagen is het nog niet gaan chippen (met een top coat van Kruidvat)!

         +:
 • Blijft lang mooi zitten.
 • Lakt prettig.
 • Droogt redelijk snel op.
 • Mooie shimmer.
        +/-:
 • Dekt na 2 laagjes.
      
Wat vinden jullie van dit lakje? Of hebben jullie hem al? Ik vind hem helemaal geweldig!
Volg ons met Google Friend Connect of Bloglovin'!

Liefs' Iris


4 opmerkingen:

 1. Die kleur heb ik ook! Maar dan van New York Collor. Verder heb ik heel veel nagellakjes van Catrice, super fijn zijn ze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Haha, ik wist niet dat NYC die kleur ook had, cool! Idd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleur mooi, maar niet mijn style.
  http://ourphotographycrew.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...