24 jan. 2013

NYC HD color quattro eyeshadows II REVIEW

In mijn mini shoplogje zag je deze twee palletjes al voorbijkomen: de NYC HD color quattro's. Vandaag heb ik deze twee palletjes gereviewed. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan lekker verder! 

De twee palletjes die ik heb zijn: 
  • 797 Gothic Harlem
  • 793 Fashion Bootcamp 
Zie hier de kleuren in het pallet: 

797  Gothic Harlem                                                                               793 Fashion BootcampPrachtige kleuren toch? 

Helaas zoals ik al verteld heb in mijn mini shoplog, was het pallet Gothic Harlem gesneuveld... Vandaar dat er een stukje ontbreekt in de bovenste twee kleuren. Verder geen nood, het had veel slechter kunnen aflopen ;). 

Maar goed, terug naar de review! De kleuren zien er erg mooi uit, leuk detail dat er ruiten in de oogschaduw gedrukt zijn! Alle kleuren bevatten shimmer. Tof voor feestjes! 

Hoe is de pigmentatie? Op naar de swatches! 

797 Gothic Harlem
Hele mooie kleuren om een smokey eye mee te maken. Erg feestelijk! Zoals je ziet is er weinig verschil te zien in kleur met de laatste twee tinten. Toch zien deze kleuren er in combinatie met elkaar op het oog, er toch wel anders uit.

793 Fashion Bootcamp
Deze kleuren doen me lichtjes aan de jungle denken, haha! Ik vind het leuk dat ze de groene kleur ertussen hebben gedaan. Zorgt toch wat meer voor de variatie ;). 

De pigmentatie is erg goed! De swatches heb ik gemaakt met één veeg. Ik vind de kleuren ook erg mooi overkomen op de huid.

Btw, sorry voor de raar genomen foto's. Het was een beetje lastig om mijn arm te fotograferen vol met verschillende swatches, haha. 


Ik ben zeer tevreden over de palletten! :) Zeker als je net begint met make-up zijn deze palletten aan te raden! Budgetproof en goede kwaliteit, that's what we're looking for  ;).

verkrijgbaar voor 4,99 bij Kruidvat 

Liefs'
Mendy

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...