27 feb. 2013

Duo swatch: Oh My Goldness! & Karl Says Très Chic Catrice

De laatste tijd had ik niet zoveel tijd voor uitgebreide nail-art creacties, dus lakte ik mijn nagels met Oh My Goldness! en Karl Says Très Chic. Om toch een leuke draai aan mijn nagels te geven, deed ik wel wat speciaals met mijn ringvinger. Benieuwd? Lees dan mee!

Oh My Goldness! en Karl Says Très Chic overleven -gelukkig- de assortiment veranderingen van Catrice en  zullen vanaf maart nu voor €2,99 in de schappen liggen, Oh My Goldness bij de Ultimate Nail Laquer lijn en Karl Says Très Chic bij de Ultimate Nudes lijn. 

In de week van Valentijnsdag droeg ik Oh My Goldness! op mijn nagels en had ik snel een simpel hartje met een dotting tool en striper gemaakt.Oh My Goldness is een erg mooi gouden nagellak die prachtig glinstert. Oh My Goldness, is een toepasselijke naam, vind je niet? Op mijn ringvinger draag ik trouwens Meet Me At Coral Island, ook van Catrice!


De meningen van de 'beautyguru's' verschillen nogal over dit lakje: bij sommigen zou ze niet goed dekken, zelfs niet na 3 lagen. Catrice geeft aan dat je haar 2x aan moet brengen voor een volledige dekking. Ik had er  integendeel 3 keer voor nodig, maar dit maakt mij niet zoveel uit aangezien ze wel snel opdroogt!


De week daarna had ik Karl Says Très Chic gekregen en moest ik die natuurlijk meteen een keer gebruiken. Zelf had ik Caviar Nails van MAX gekocht, dus die moest ik even combineren! Ontzettend leuk contrast, toch? Over de Caviar Nails komt nog een artikeltje!


Karl Says Très Chic is een ontzettend mooi en rustig lakje. Gewoon een lekker basic en nude lakje! Niks mis mee, perfect voor wanneer je niet zo houd van opvallende nagellak kleuren. Hier draag ik slechts één laagje, het is een nét wel, nét niet..


Deze twee nagellakjes zijn ontzettend tof en ik ga ze echt vaker gebruiken! Welk lakje vinden jullie het mooist? Vanaf maart kosten z€2,99, nu zijn ze nog €1,35!

Liefs' Iris

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...