23 mrt 2013

Essence Floral Grunge Limited Edition

Het is weer zover! Een nieuwe Limited Edition voor deze lente van Essence! Deze collectie heet 'Floral Grunge' en bevat vele vrolijke mooie pastel kleuren en stoere grunge-accenten. Perfect voor het opkomende seizoen! Benieuwd waar de collectie uit bestaat? Lees dan gauw verder! 



Op bovenstaand plaatje zie je al meteen veel dezelfde pastelkleuren terugkomen: paars, wit, koraal, mint en zwart. Persoonlijk ben ik helemaal fan van mint en koraal, dus kom maar op Essence!

Quattro eyeshadow - 2,99 euro

Eye like flowers - 01
Eye like grunge - 02
Ik vind de kleuren erg mooi! Mooie tinten, perfect voor de lente! En heb je de namen al gezien? Ik vind 'eye' een hele leuke vervanger voor 'I'!

Stick-on- eyeliner - 1,99 Euro

Leuk concept! Het ziet er gaaf uit! In een set krijg je een subtiele en een met steentjes. Voor de echte rockchick! Ik ben erg benieuwd of dit echt werkt! Maar hé, waarom geen nep eyeliner als er ook nepwimpers zijn? 

Mini lipgloss set - 2,59 Euro

Kissing me softly - 01
Grungy kisses rock! - 02
Dit ziet er super cute uit! Vooral de eerste vind ik hele mooie kleuren. Mooie zachtroze tinten. De tweede vind ik ook mooi! Het zit in een handige verpakking met wat ik vermoed, een magneet! Ik ben erg benieuwd hoe de mint, paars en witte lipgloss op de lippen oogt! Wist je dat in het vaste assortiment ook 2 van deze doosjes zitten?

Blush - 2,59 Euro 

Floral Grunge - 01
Wat een mooie kleur! Een mooi koraalkleurige blush. Ik verwacht een mooie pigmentatie hiervan! En het prijsje ziet er ook mooi uit! ;)


Nailpolish - 1,89 Euro

01 Be Flowerful, 02 Lily Bloom, 03 Grunge me Tender, 05 Black to the Roots
04 Madly purple
Wat een mooie kleuren!!! Nummer 1 vind ik de allermooiste, wauw wat een prachtige kleur! Die móet ik hebben! De mintgroene vind ik ook echt práchtig! Die wil ik ook graag toevoegen aan mijn stash. Ik ben benieuwd of de witte een écht witte is, dus geen doorzichtige. Witte lakjes zijn best moeilijk te vinden! De zwarte met liquid sand effect vind ik ook helemaal super! Ik ben erg te spreken over de nagellak dus.


Body tattoo - 1,99 Euro 


Een leuk idee! Leuk als een soort armband in de zomer! Ook leuk voor om de enkel. Ook zijn de lange tattoo's handig voor nail-art. 

Hair-dye powder - 2,99 Euro

Wat een geinig concept! Hiermee kun je je haar tijdelijk een ander kleurtje geven. Je zou er bijvoorbeeld high lights voor een dag mee kunnen maken, of ombre haar! Ik ben benieuwd of het goed werkt en of het ook op donker haar werkt! 

Haarband - 2, 49 Euro

Dit ziet er best leuk uit! Waarschijnlijk is het je niet ontgaan dat studs het afgelopen seizoen - en nu nog steeds!- erg populair waren.

Het is leuk om te zien dat Essence zich ook buiten het beautygebied heeft durven te wagen! De collectie vind ik erg mooi en het is zeker een kijkje in de winkel waard!  De collectie van Essence 'Floral Grunge' is een limited edition, dus hij is beperkt in de winkels vekrijgbaar!

De collectie is vanaf april en mei 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.
Dat wordt rennen!


Wat vonden jullie van de collectie?


Liefs' Mendy

Afbeeldingen: Beautyscene 

1 opmerking:

  1. Superrr, ik vind Essence altijd zo leuk ;) en dit ziet er weer echt leuk uit voor de lente!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...