1 mrt. 2013

MAX stripers

Jippie! Ik heb het inderdaad (figuurlijk) uitgeschreeuwd, toen ik hoorde van mijn mamsie dat er weer stripers van MAX bij de Action te koop waren. Nu heb ik inmiddels al 16 verschillende kleuren stripers van MAX waar ik ontzettend blij mee ben, en heb er 2 weggegeven aan Mendy. Kijk je mee?


De stripers komen over de toonbank in setjes van 3 voor €1,35/ stuk. De doosje zijn ontzettend leuk en
vrolijk. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, zitten de potjes gelukkig goed stevig vast in de verpakking.
Het flesje van de striper bevat 7mL en  heeft een simpele verpakking met een glimmende zwarte dop. Op het flesje staat simpelweg MAX Nail Art Polish High Quality Precision Brush. De stripers hebben simpele namen: White, Navy, Neon Yellow, Silver. Niet waanzinnig origineel dus..De kleurkeuze is super, er is van alles! Voor iedereen wat wils: knal geel, zwart en zilver! Ik heb een groot deel van de verkrijgbare kleuren, ik hoef een tijdje geen stripers meer te kopen! Er is een lekker uitgebreide keuze aan kleuren, zeker vergeleken met bijvoorbeeld Essence. Helaas (of juist niet) zitten sommige kleuren in meerdere setjes. 

De kwastjes zijn lang en dun. Ze zijn lekker handig en makkelijk mee te werken doordat ze flexibel zijn. De haartjes van het kwastje blijven gelukkig ook goed bij elkaar zitten.
De kleuren dekken allemaal erg goed, zelfs de lichtere kleuren. Vooral over de glitter stripers Silver en Bronze heb ik me nogal verbaasd! Het maakt ook niet uit of je een donkerdere basis gebruikt, ze blijven nog steeds heel goed dekkend en zichtbaar! De nagellak droogt ook nog eens niet zo heel langzaam!


Dit zijn wat nail-art creacties waarbij ik de stripers heb gebruikt:

Cadeautjes

Klik hier voor foto DIY
Gangnam Style

De lichtblauwe kleur is zelfs de striper Turquoise!
Klik hier voor video DIY van Cutepolish
I <3 My Phone

Klik hier voor foto DIY
Kerst 2012

Klik hier voor foto DIYIk ben super blij met mijn stripers van MAX. Ze dekken prima, lakken fijn en de substantie van de lak is gewoon goed. Niks mis mee! Ik zie geen reden om ze niet te kopen, het enige vervelende is dat de lak een beetje stinkt.. maar daarvoor is het nagellak, toch? 

Verkrijgbaar bij Action filialen voor €1,35/ stuk 4 opmerkingen:

 1. Wauw, wat heb je er veel! Leuke kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, ja! Ik hoef er voor een lange tijd (hopelijk)geen meer te kopen!

   Verwijderen
 2. Wauw leuk, ik wil er zeker nog wat inslaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha jij hebt er veel! Ze zien er kwalitatief wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...