30 mrt. 2013

Mijn YouTube abonnementen!

Een groot deel van mijn (vrije) tijd besteed ik aan YouTube filmpjes kijken. Je zou misschien denken dat ik alleen maar beauty-guru's volg, maar het tegendeel is waar! Natuurlijk volg allerlei leuke beautybloggers, maar ook kijk ik graag 'amusement' video's en vlogs! Ik ben geabonneerd op totaal 15 YouTube kanalen (Is dat veel? Ik heb geen idee!), dus kijk gezellig mee!
BanjoMovies
Waarschijnlijk ken je BanjoMovies wel: een 'amusement' kanaal, zoals Bardo het zelf noemt. Soms begin ik gewoon hardop te lachen als ik zijn video's kijk. Er zijn verschillende 'rubrieken', zoals 10 don't, 50 smoesjes en ... in het echte leven!Bardo
Dit kanaal is het vlogkanaal van Bardo (van BanjoMovies), wat hij op het moment zijn afvalvlog noemt (omdat hij aan het afvallen is!).


Beautygloss
Als je een trouwe beautyblog volger bent, volg je Mascha waarschijnlijk wel! Ik vind haar filmpjes gewoon erg leuk om te kijken!

Cinebuddies
Kelvin en Peter kletsen 3 dagen/ week over allerlei dingen, gewoon grappig om naar te kijken als je je verveelt!


Cutepolish
Cutepolish is eigenlijk het YouTube kanaal waardoor ik met YouTube filmpjes kijken begonnen ben, dit startte alweer bijna 1,5 jaar geleden! Dit Canadese meisje maakt elke week een super leuk nail-art filmpje, met vaak een creatie die bij de tijd van het jaar past!


DIsForDazzle
Diana's kanaal is een van mijn laatste geabonneerde kanalen, ook al keek ik al best vaak haar flimpjes. Ik weet eigenlijk niet waarom ik me nog niet eerder had geabonneerd! Ik vind haar altijd gezellig vrolijk in haar filmjes!


Goodxnightmare
Teske heeft 3 YouTube kanalen, waaronder haar beautykanaal, waarop ik geabonneerd ben. Ik vind haar altijd zoveel energie uitstralen!


Lenette12345
Lenette is naast Vera (van Veracamilla) mijn favoriete YouTube-er! Haar filmpjes zijn gewoon heel spontaan!


LifeScrapBookTV
Kim is een 14-jarig meisje die sinds een aantal maanden filmpjes maakt en ze heeft meer dan 1500 volgers! Super veel voor de tijd die ze bezig is!


LiveLifeGorgegous
Al tijden volgde ik de blog van Willemijn en Martine, maar nog niet hun YouTube kanaal. Gek eigenlijk, want hun filmpjes hebben ontzettend veel persoonlijkheid!


PinkyPolishNL
Charlotte's blog volg ik ook al best een tijdje, die begon als een nagellak blog. Natuurlijk, moest ik -als nagellak freak- haar volgen! Ze weet heel veel van nagellak, maar ook van andere make-up dingetjes!


Rhaea Estelle
Rhaea is het enige Engels YouTube kanaal -naast de PixiWoos- die ik volg. Zij is een heel 'lief' Canadees meisje (die ontzettend knap is, in haar comments zijn dat álle reacties). Ze doet een opleiding voor make-up artist!


PixiWoo
Deze zusjes zijn echt YouYube beroemd en make-up visagisten! Hun video's zijn ontzettend cool (en professioneel). Als je veel over make-up wil leren, moet je echt bij hen zijn!Theaumes
Thomas is een dezelfde soort kanaal als BanjoMovies. Bardo en Thomas hebben samen zelfs een TV show!
Zijn video's hebben altijd een moraal. Dit is zijn laatste video:VeraCamilla
Vera is mijn favoriete beautyblogger én YouTuber ever! Ik kijk elke dag als eerst op haar blog en word helemaal happy als ze een nieuwe video heeft geüpload!


Zo, dit waren al mijn YouTube abonnementen! Wie zijn jullie favoriete YouTubers? Laat het zeker achter in de comments! Willen jullie over een tijdje ook een blogpost over mijn favoriete beauty-, fashion- lifestyle blogs? Laat het me weten! Liefs' Iris

1 opmerking:

  1. Wat een leuke ''tag''! Zelf ben ik geabbonneerd op 89 Youtubers, dus misschien dat ik dit ook eens ga doen!

    Liefs,
    Vienna

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...