1 apr. 2013

Multi Colour Blush #060 Strawberry Frappucino Catrice

Veel blush heb ik niet bepaald nodig, met mijn rode wangetjes..maar ik blijf blushes toch erg mooi vinden! Vandaag laat ik jullie mijn állereerste blush zien, die nog steeds altijd mijn favoriet is: Strawberry Frappucino van Catrice. Je zult vast van hem houden, ook al houd je misschien niet van de Frappucino's bij de Starbucks!


Zoals ik al vertelde, is dit mijn eerste blush en heb ik hem dus al erg vaak gebruikt. Vandaar dat de blush op de foto's al niet meer nieuw is.

Multi Colour Blush Catrice  €3,99

De blush is verpakt in doorzichtig plastic en ziet er vrij basic uit, maar dit is ook wel praktisch: je kan goed zien wat je voor je hebt, zonder de verpakking helemaal te hoeven openen. De verpakking weegt in totaal 8g, wat vrij licht is.

Wat Catrice over de Multi Colour Blushes zegt:
"Een frisse look met slechts een paar streken van de kwast -met vier perfect gecombineerde tinten om natuurlijke accentren te creëren. Voor die speciale uitstaling."


De blush is geheel mat van kleur en heeft vier verschillende tinten: twee licht roze kleuren, een wat donkerdere roze kleur en een paars. Je kan ze apart en samen gebruiken, wat wat makkelijker werkt. Samen zijn de kleur een mooie, lichte perzik kleur.  De blush is niet echt 'gewaagd' en uitbundig, en past overal bij, ideaal dus voor als je niet te veel wil uitgeven aan allerlei verschillende blushes!De blush zacht en onopvallend van kleur, en past daarom bij elke look! De blush is prima gepigmenteerd: er komt niet amper kleur van af, maar is ook niet te goed gepigmenteerd, wat soms ook wel wat problemen kan veroorzaken. Ik vind de warme perzikkleurige blush ontzettend mooi en fijn, waardoor ik hem ook het meest gebruik van al mijn blushes! Liefs' Iris

Q: Hebben jullie een blush van Catrice, en wat vinden jullie van de Multi Colour blush?

De Multi Colour Blush van Catrice is in 2 verschillende kleuren te koop voor €3,99  bij Kruidvat en Trekpleister. 


Ingrediënten:


1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...