7 apr. 2013

OOTD: H&M

Afgelopen week kwam ik uit school en had ik totaal geen zin om aan mijn huiswerk te beginnen. Daarom besloot ik maar wat foto's voor een OOTD te maken! Alle kleding is van H&M, behalve de schoenen! Kijk gauw mee!

Als eerste droeg ik dit spijker-bloesje van H&M met zilveren knopen. Ik draag hem tegenwoordig veel meer ,  nu het weer lente wordt *kugh*, pardon nu het officieel lente is, meer is het ook niet bepaald!


Onder mijn spijker-bloesje had ik dit donkergroene t-shirt met bloemenprint aan. Ik ben er helemaal verliefd op <3! Helaas moet ik er nu nog iets over heen dragen, met het koude weer!


De broek die ik aanhad is van H&M en is gewoon een katoenen stof met van die fake kontzakken.


Mijn schoenen...tja, wat zal ik zeggen? Versleten en vies! Ik had (en heb) een probleempje met mijn enkel de afgelopen week en moest daardoor 'stevige' schoenen aan, en dit waren de schoenen die het meest in de buurt kwamen... want ja, ik draag liever toch geen bergschoenen naar school!


Ik had mijn haar los, maar het grootste aantal van de dagen draag ik toch echter wel liever een paardenstaart! Veel make-up had ik niet op: alleen een mascara, foundation & alles wat daarbij hoort.

Hopelijk vonden jullie deze OOTD leuk! Liefs' Iris

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...