22 apr. 2013

PSY - Gentleman: de nieuwe Gangnam Style?

Iedereen kent het nummer wel: Gangnam Style! Dit nummer is wereldwijd bekend en komt van de nu erg bekende Zuid-Koreaanse Psy. Vorige week was ik in Italië voor een bruiloft en ook daar hoorde ik Gangnam Style weer terug! De een heeft een hekel aan het nummer en de ander kan er geen genoeg van krijgen. Langzaamaan begint Gangnam Style met Psy weer te verdwijnen, maar dat zal wel niet voor lang zijn, want Psy is met een nieuw nummer gekomen!
De video is vorige week online gekomen en ik vind het best veel weg hebben van Gangnam style. Iedereen kent het dansje van Gangnam style wel, waar gedanst wordt alsof ze op een paard rijden. Ook in de nieuwe clip Gentleman wordt een aanstekelijk dansje gebruikt dat iedereen na kan doen (moet je dan wel weer willen!).In de clip kom je ook weer een paar mensen tegen die ook in Gangnam style te zien waren. Het is wel duidelijk dat Psy weer een nieuwe hit wil neerzetten na Gangnam style!

In de clip kun je duidelijk volgen waarom het lied 'Gentleman' heet. Psy haalt allemaal streken uit en gedraagt zich eigenlijk het tegenovergestelde van een gentleman. 

Ik vind het nummer goed te vergelijken met Gangnam style. Ik denk zeker dat het wel een hit gaat worden, aangezien Psy door Gangnam style aardig is doorgebroken en Gentleman op youtube al meer dan 100 miljoen keer is bekeken binnen één week! Het lied bevat een steeds herhalend deuntje wat in je hoofd blijft hangen en ook het dansje is niet ingewikkeld. 

Oordeel nu zelf!Wat vinden jullie van de clip en het nummer? Gaat dit een hit worden denken jullie? Liefs' Mendy

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...