25 apr. 2013

Swatches: MAX Neon Nagellak

Laatst nam mijn moeder bij de Action deze grappige neon nagellak mee. Eerst vond ik ze wat gewoontjes overkomen, maar toen ik ze wat beter bekeek.. kijk toch een naar het regenboog effect bij de doppen! En ik was al helemaal verbaasd toen ik de nagellak swatchte..voor slechts €1,49.

De zes nagellakpotjes komen in een plastic hoesje, waarin ze stevig vast staan. Het etui'tje oogt wat goedkoop, maar we moeten natuurlijk niet vergeten, dat het dat ook is. Aan het hoesje hangt een vrolijk kaartje met daarop de namen (!) en andere informatie. De nagellak potjes zijn erg klein en wegen ook maar 3,5g. Voor mij persoonlijk geen probleem, ik maak amper nagellak op. 
Kicking Pink - Splashing Purple - Screaming Green - Shocking Blue - Smashing Orange - Flashing Yellow

Het kwastje van de nagellak is vrij lang en smal, het is maar net wat je fijn vindt. Persoonlijk vind ik dit soort kwastjes wat prettiger, omdat mijn nagels al niet zo breed zijn. Het vergt wel wat meer oefening om netjes te lakken met dunne kwastjes dan met wat bredere. 
De verpakking ziet er iets goedkoop uit, maar het draait natuurlijk allemaal om de swatches:


1 laag
2 lagen
 Kicking Pink is een barbie roze nagellak, die al dekt na één laag nagellak. De roze kleur heeft bijna een gehele matte finish. 

Shocking Blue is een licht blauwe kleur en een gewone creamy lak, geen matte finish dus. Met 2 lagen nagellak ziet deze blauw er toch net wat beter uit, maar helaas lakte deze nagellak stroperig en droogt op met strepen.

Splashing Purple is mooie rozige paarse lak, die opnieuw prima dekt na 2 laagjes. Deze nagellak bevat subtiele glinsteringen, erg tof!

Screaming Green is een ontzettend coole lime-groene kleur, waar ik al een tijdje in mijn achterhoofd op zoek naar was. Deze groen heeft semi-matte finish, maar bevat ook erg kleine glinsters. 


1 laag

2 lagen
Smashing Orange is glitterende oranje kleur, die een beetje naar brons nijgt. Deze nagellak heeft minimaal 3 lagen nodig om volledig te dekken.

Flashing Yellow is een aparte gele nagellak, die wat streperig lakt. Helaas dekt deze kleur slecht, na 3 lagen schijnen mijn tips nog aardig door de nagellak heen.

Voor elk nagellakje tel je nog minder dan 25 cent neer, erg weinig dus! De nagellak droogt snel op en de meeste kleurtjes dekken al na 2 lagen. Mijn persoonlijke favorieten zijn de roze en fel groene kleur! Liefs  Iris


Q: Wat is jullie favoriete kleur van deze 6 nagellakjes?

2 opmerkingen:

  1. Blijven ze erg goed zitten en zijn ze nog te koop bij de action?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb nog niet geprobeerd hoelang ze het op mijn nagels volhouden, omdat ik de laatste tijd het idee heb dat eigenlijk alle nagellak het (met een topcoat van NYC) meer dan 5 dagen volhoudt. Te koop zijn ze nog: ik heb ze vorige week gekocht! x

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...