31 mei 2013

Leuke Britse YouTubers!

 YouTubers zijn er natuurlijk in allerlei talen. Maar wist je dat er een hoop leuke Britten tussen zitten? Echte make-up artists, andere leuke beautybloggers en vloggers. En niet alleen vrouwen! Lees vooral mee als je wat nieuwe YouTubers wilt ontdekken!De Britse Youtubers van Iris!

PixiWoo (> 1 miljoen abonnees)
Er is een grote kans dat je ze al kent: de PixiWoo zusjes, Nic en Sam. Zij zijn make-up artist en maken meestal (erg mooie) make-up looks en geven ook advies over hoe je bepaalde make-up moet dragen. Waarschijnlijk ken je één van de zusjes sowieso van de Real Techniques kwasten!


Bond Girl Domino Look

Jim Chapman (500.000 abonnees)
Jim Chapman is, heel toevallig, het 'kleine' broertje van de PixiWoo zussen en maakt video's, als tags, tips en andere grappige video's!

Twin Test! (links Jim)


Tanya Burr (800.000 abonnees)
Als laatste familielid, Tanya Burr! Zij is de vriendin (verloofde) van jim en maakt beauty- filmpjes, maar heeft ook een vlog-kanaal! Ik heb haar nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ze komt meteen zo ontzettend vriendelijk over! Ze lijkt qua video's een beetje op de Nederlandse beautyblogs, met favorieten, tutorials en tags!

Selena Gomez Come & Get It Makeup Tutorial


Wayne Goss (900.000 abonnees)
Een man die beautyvideo's maakt? Ja zeker (Nee, niet de hypotheker!)! Ik leer elke keer weer wat als ik zijn video's kijk, echt waar! Hij lijkt zo veel te weten (hij is natuurlijk ook een make-up artist, haha) Wayne vertelt je alles over wat je wél en juist niet moet doen bij make-up!


Quick Eyebrow Tip - This can change your entire face!
 

Fleur de Force (700.000 abonnees)
Fleur is verruit de leukste Britse YouTuber, althans dat vind ik! Ze komt zo aardig, oprecht en vrolijk over! Ik vind haar video's gewoon ontzettend leuk! Haar vlogs vind ik eigenlijk nóg leuker, ik zou nog zo veel meer willen zeggen, maar kijk maar gewoon, dan zul je het snappen!

Spring Fashion & Makeup HaulDe Britse Youtubers van Mendy!

Zoella280390 (>1.000.000 abonnees)
Zoë maakt hele leuke video's over voornamelijk fashion. De leukste video's vind ik zeker weten haar hauls! Ze heeft echt een leuke kledingstijl en in haar video's heeft ze altijd wel wat humor verwerkt! Ook filmt ze veel tags, challenges en er komt ook veel beauty in haar filmpjes voorbij!

Onderstaande video is toevallig met Tanya Burr gefilmd!


Sprinkle of Glitter (400.000 abonnees) 
Dit meisje is de beste vriendin van Zoë! Dat is ook meteen de reden hoe ik haar ontdekt heb: in een van Zoë's video's. Haar naam is Louise en ze is al een moeder! In haar hauls zie je vaak schattige kledingstukken voor babyglitter voorbijkomen, super schattig! Ook zij films veel hauls,  tags, video's met tips voor dingen en video's over haar ervaringen over dingen! Voussontbeauetbelle (100.000 abonnees)
Dit meisje is terug van weggeweest: Becca! Ze was een paar maanden gestopt met het maken van video's, maar sinds een maand is ze weer volop gestart met Youtube! Ook zij heeft een grote liefde voor fashion! Ze maakt ook weleens nail-art tutorials of make-up tutorials. Ook filmt ze vaak Outfit of the Days! Haar youtubenaam: 'Vous sont beau et belle', is niet correct Frans , maar dat heeft ze expres gedaan!JacksGap (bijna 2.000.000)
Om af te sluiten: Jacksgap! Ik denk dat veel meiden hem al wel kennen, of moet ik zeggen hen? Jack is namelijk een eeneiige tweeling! Hij maakt vooral hele grappige video's en vlogs! Vaak is zijn tweelingbroer, Finn, ook te zien in zijn video's. Ze hebben ook nog een vlogchannel: TwinsGapp. Wat ook erg knap is, Jack is pas één jaar bezig met Youtube en hij heeft al bijna 2 miljoen abonnees! Kun jij ze uit elkaar houden? 
Dit waren onze leuke Britse Youtubers! :) 

Q: Kenden jullie een van deze Youtubers al? ;) 

3 opmerkingen:

 1. Leuke post! Jacksgap kende ik al en die filmpjes kijk ik ook vaker. De rest kende ik nog niet, maar ze lijken me wel heel leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende alleen Fleur! Deze post sla ik op in mijn favorieten, zodat ik dit later eens rustig kan bekijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende ze al allemaal, behalve die met de franse naam :)
  En ik vind sprinkleofglittr het leukste en Pointlessblogtv

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...