10 jun 2013

Drogisterij Zomer-proof Makeup!

De zomer lijkt dan nu echt begonnen te zijn, finally! De zon schijnt volop. De temperaturen stijgen en we kunnen eindelijk weer een duik in het zwembad gaan nemen. Ook de makeup begint gezellig van je gezicht af te glijden. Vandaag show ik jullie de must-haves voor dit zomerweer!


Verbrand je -net als ik- snel, gebruik dan een zonnebrandcrème speciaal voor je gezicht. Pak niet een simpele zonnebrandcrème, want deze crèmes veroorzaken vaak een onzuivere huid!
Gebruik bijvoorbeeld een dagcrème, speciaal met SPF! 


Hema - 6,95
Nivea - €7,99

De temperaturen worden hoger, en je weet vast wel wat dat betekent: glijdende make-up! Je zou helemaal voor safe kunnen gaan door geen foundation, o.i.d., te dragen. Maar als je ook -net als ik-  eigenwijs bent en toch wat dekking wilt, kan je ervoor kiezen om een primer aan te schaffen. Deze zijn er speciaal voor om je make-up minder te laten glijden en vaak je gezicht nog egaler te maken!

Etos - €5,99
Gosh - €15,99

Gebruik voor de basis een foundation waarvan je weet dat hij de hele dag goed blijft zitten met een primer. Zelf gebruik ik een BB Cream van Rimmel met SPF. Ook zou je een foundation in poedervorm kunnen gebruiken, die schijnen het best te blijven zitten! Poeder je gezicht af, en klaar is kees: een basis die waarschijnlijk geen kant meer op gaat! 

Catrice BB Cream spf 30 -  €5,99

Rimmel BB Cream SPF 25 - €9,99
 Catrice transparante poeder - €5,59
Het beautyproduct dat in de zomer niet kan missen, is natuurlijk bronzer. Van Nars tot Essence, álle merken hebben ze, die bronzers. In matte én shiny variant! Mat om te shapen (je gezicht wat vorm geven) en shiny op je bruiner te laten lijken en een mooie glow te geven! 
New York Color - €4,99
Rimmel - €9
Blush gebruik ik de afgelopen tijd niet altijd meer elke dag (ik heb zelf al genoeg), maar ik blijf het een erg leuk en mooi product vinden! Er zijn niet alleen poedervormen te koop, maar ook crème blushes. Deze gebruik je wel direct na je foundation, en daarna pas een poeder! 

Catrice - €3,49

Gosh - €8,79

In de zomer wil je natuurlijk helemaal stralen en een gezonde glow hebben! Door de foundation verdwijnt die deels, maar gelukkig bestaat het wonderproduct: highlighter! Ik kan er eigenlijk geen dag zonder, het is onopvallend, maar met een ontzettend mooi resultaat!

Essence bronzer, highlighter & oogschaduw - 3,49

Catrice -  4,50
Om er voor te zorgen dat je wenkbrauwen de hele dag mooi op haar plek blijven, gebruiken we een wenkbrauw gel! Er zijn zowel gekleurde als transparante versies te koop!

Catrice - €3,59

Essence - €1,99
Klaar met gezicht, nu op naar de ogen! Als je een mooie ooglook maakt, wil je natuurlijk niet dat die binnen no time weer weg is. Kies een goede oogschaduwbasis. Gebruik vervolgens het liefst een crème oogschaduw, i.p.v. een poederoogschaduw: deze zijn vaak long-lasting

Catrice 80 Copper & Gabbana - €3,59
Maybelline Turquoise Forever
Loréal Forever Pink - €12,49

Na de oogschaduw maak je de look af met een mascara, en eventueel ook een (gel) eyeliner. Zorg ervoor dat je een waterproof versie gebruikt, zodat het niet kan gaan vlekken/uitlopen door de dag heen! Wil je ook nog oogpotlood gebruiken, neem dan een longlasting oogpotlood! 

Maybelline One By One - 14
Catrice Black Jack With Goldie Hawn - €3,99


Essence - €1,59

Misschien had je het al gehoord, maar gekleurde mascara is weer hartstikke in! Laatst schreef ik hier al wat over: Gekleurde mascara: yay or nay? Zover ik weet zijn er nog niet zo veel gekleurde mascara's, maar Bourjois heeft er wel een paar! 

Bourjois - €7,99
Gebruik voor je lippen een goede lippenbalsem (met SPF?), of gebruik een felle lipstick! En voilà dan ben je helemaal klaar voor de zomer! Liefs' Iris

Q: Wat is jullie favoriete beautyproduct voor de zomer?


Reviews genoemde producten:
Maybelline One By One Waterproof Mascara
Essence Lash & Brow Gel
Catrice Prime And Fine Highlighter

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...