26 jun. 2013

Mijn Favoriete Nagellakjes Op Een Rijtje!

Nagellak, nagellak en nog eens nagellak. It's kind of my obsession. Al zo'n 2 jaar lang ben ik er elke dag mee bezig of denk ik er in ieder geval aan. Vroeger lag ik zelfs 's avonds in bed nail-art ideeën te bedenken voordat ik in slaap viel! Het liefst had ik al de kleuren van de regenboog in mijn bezit. Vandaar dat je ook geen dure nagellak in m'n 'bakje' zult terugvinden, het duurst is hoogstens Rimmel of Barry M, want ja.. ik ben geen multi-miljonair! Vandaag deel ik mijn favoriete nagellakjes! 


Onder mijn base coat gebruik ik altijd nóg een nagelharder van Etos. Ik merk echt een verschil met wanneer ik deze niet gebruik, en het fijnste is dat hij totaal niet duur is!


Over de nagelharder heen gebruik ik een base coat, om mijn nagels te beschermen tegen verkleuringen. Mijn Hema base coat kwam echt aan zijn einde. Ik besloot de Rimmel 5 in 1 aan te schaffen en tot nu toe ben ik er best positief over!


Als top coat heb ik momenteel twee favorieten. Nu moet ik wel zeggen dat ik niet erg lastige nagels heb en bijna alle nagellak het meer dan 5 dagen op mijn nagels overleeft. Mijn favoriete top coats zijn: Grand Central Station van NYC en de 5 in 1 van Rimmel. Ik merk eigenlijk geen verschil tussen beide top coats!


Er zijn heel veel nagellakjes die ik mooi vind, en helaas kom ik altijd niet toe aan élk nagellakje. Ik laat jullie dan ook echt mijn aller, aller, allerfavoriete nagellakjes zien!

Laten we maar beginnen met de nagellak die ik op dit moment draag: Rimmel Midnight Skinny Dip (swatch). Rimmel valt niet meer onder de budget categorie in de drogisterij, maar het is zeker ook niet erg duur.  Dit soort donker blauwe kleuren met een subtiele glitter kunnen bij mij altijd, of het nu winter of zomer is, het maakt me totaal niet uit!
Als er een nagellak is die ik het afgelopen jaar het meest gebruikt heb, is het Meet Me At Coral Island van Catrice (swatch) wel. Het is een frisse en vrolijke roze kleur, die ik telkens mooi blijf vinden. 
Als je vraagt wat echt mijn mooiste nagellak is, zal ik je waarschijnlijk wel antwoorden: 'Die is makkelijk, Dirty Berry (swatch) van Catrice natuurlijk!' Dit is een prachtige, lavendelkleurige, holografische nagellak, die je gegarandeerd een compliment oplevert. Zelf kan ik er in ieder geval nooit mee ophouden om er naar te kijken! Helaas is Dirty Berry niet meer te koop.Catrice is het merk waarvan ik het meest van heb: ik heb nog wel wat mooie nagellakken, die ik jullie wel wil laten zien, maar helaas zijn deze ook niet meer te koop..

Verder vind ik Time For Romance (swatch) van Essence ook erg mooi. Maar vaak vind ik het te veel werk om het er na een paar dagen weer af te halen, dus daarom begin ik ook meestal al niet aan! Het is een vrij donkere glitter top coat en zelf vind ik hem wat mooier voor de herfst en winter. 
Ook vind ik mijn twee paarse nagellakjes van NYC erg mooi. Lavender Cupcake is een lieve lavendelkleur en Wild With Passion is een donkere bessenkleur. Opnieuw niet de vrolijkste kleur voor deze tijd van het jaar! Deze kleuren heb ik samen een tijdje geleden al geswatcht

Ook zijn de Textured Nail Effect (swatch) lakken van Barry M zeker een favoriet. De lakken hebben een soort zand-achtige finish, maar ook de kleuren zijn geweldig. Voor de mint kleur is mijn favoriet!

Dit waren alweer mijn favoriete nagellakken! Waarschijnlijk heb je wel gemerkt dat ik veel Catrice nagellakken koop. Ook vind ik Rimmel en Barry M prima merken. Essence vind ik minder, omdat de kleuren wat minder interessant zijn!  Ik hoor graag wat jullie favoriete nagellakje is! Liefs' Iris

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...