14 jun. 2013

Review: Etos Eye Pencil Set (zomer collectie)

Etos kwam met haar zomer collectie precies op tijd met dat mooie weer. (Daar is helaas nu niet zo veel meer van te merken...) Bij de collectie horen een mooie pizzavormige blush, gekleurde lippenbalsem, mini kabuki's en een setje met vrolijk gekleurde oogpotloden. Laatst toen ik weer eens over het internet aan 't surfen was, liet ik mijn ogen vallen op de oogpotloden. Niet veel later had ik ze in huis! Benieuwd wat ik ervan vind?

De oogpotloden komen in een setje van 4: fris groen, paarsig blauw, luchtblauw en baby roze. De potloden zijn verpakt in een plastic hoesje, waar ik ze ook nog steeds in bewaar.  Erg handig, aangezien je ze gemakkelijk kwijtraakt, zo klein zijn ze! Daardoor zij ze wel weer praktisch om mee te nemen in je tas...

De oogpotloodjes hebben een glanzend uiterlijk met simpelweg 'Eyepencil' en het logo van Etos erop. De punt van het potlood wordt goed beschermd door de transparante dop. Een mini detail dat ik leuk vind staan, is het zwarte hout! Dat is echt natuurlijk iets waar ik weer op let..
Gebruikt: matte blauw op onderste wimperrand (zie hier FOTD)
De oogpotloodjes zijn prima gepigmenteerd: niet slecht, maar ook niet verbazingwekkend. Ze zijn ook normaal qua hardheid, niet erg zacht, maar niet té hard. De kleurkeuze vind ik helemaal goed gekozen: twee matte en twee shimmery kleuren! Ik gebruik de potloden het liefst op mijn onderste wimperrand (zie hierboven) voor een frisse oogopslag! De roze kleur is het meest geschikt als een highlighter in de binnenste ooghoek, omdat hij (helaas) wat onopvallend is.. Mijn fave is toch wel de matte blauw, die vind ik het mooist bij mijn grijzige blauwe ogen staan! Eerst wilde ik de Hema oogpotloden gaan halen, maar ik vind dit toch een leuk alternatief!

Q: Wat zijn jullie favoriete gekleurde oogpotloden? Liefs' Iris

De oogpotloden maken deel uit van de zomercollectie en zijn tijdelijk te koop bij Etos voor €3,99/ setje. 

5 opmerkingen:

 1. Ik vind de kleurtjes echt mooi!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg mooie kleuren, heb ze ook vast gehad maar niet gekocht. misschien alsnog maar gaan halen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk! Ik gebruik zelf altijd een groen-goude kleur. Dat staat het best bij mijn ogen (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...