6 jul. 2013

Nagellak Trends Zomer '13

Waar denk je aan bij nagellak, aan fashion of hoort het toch bij make-up? Zelf vind ik het maar een vreemd feit dat nagellak niet bij make-up, maar bij fashion blijkt te horen! Maar die trends op gebied van nagellak komen toch wel verrassend veel in de buurt van de laatste modetrends!Na de pastelkleurentrend van de afgelopen lente, gaan we nog een stapje lichter met de kleur wit! Net als witte kleding, staat witte nagellak erg mooi bij een getinte huid. Ben je wat bleker? Dan is het oppassen geblazen, want je wilt natuurlijk geen ‘tipex’-effect krijgen!


Maak je geen zorgen meer over je korte nagels! Het is de komende zomer juist helemaal okay als je kortere nagels hebt met maar een dun wit randje! Het staat gewoon clean en mooi!


Naast de trend van nude lippen zijn de nude-kleurige nagels helemaal in. Nude nagellak is al maanden hot, en je zou bijna verwachten dat het toch eens gaat uitraken. Maar nee hoor, nude kleuren blijven deze zomer een must-do en staan ook erg mooi bij wat kortere nagels!


Elke zomer komen de knallende kleuren weer terug. Lak je nagels in een tropische neon kleur als roze, groen, geel of oranje, pak er een zonnebril bij en je bent ready to go!


Ook kan de kleur goud niet missen in je nagellakstash. Niet alleen gouden nagellak en make-up zijn in, maar ook gouden sieraden zijn deze zomer een must-have!


Net als in de fashionwereld is de zwart-wit combinatie een bekend fenomeen bij de nagellak-fans. Maak een leuke half om half combinatie met tape of  dotting tool en je bent klaar!


De simpele French Manicure met witte tips is helemaal geweest, en heeft plaats moeten maken voor de gekleurde French Manicure tips! Het geeft mooi kleur aan je nagels, maar toch wel op een redelijk subtiele manier!


 Naast de gekleurde French Manicure, is ook de Moon Manicure niet meer weg te denken uit de nagellakwereld! Alles wat je nodig hebt voor het schattige maantje, zijn twee contrasterende kleuren en eventueel wat stickertjes als hulpje!
 O.P.I. zette de trend van textuur met de Liquid Sand nagelakken en niet veel later kwam Barry M met haar geweldige Textured Nail Effect. Sindsdien is textuurnagellak een erg populaire finish geworden, die je zeker een keer uitgeprobeerd moet hebben!

Nail-art is helemaal terug van weggeweest en al die leuke creaties op je nagels hebben helemaal geen kinderachtig imago meer! Wees eens lekker creatief bezig en vul je tijd (helaas wel in chemische dampen…) met wat gepriegel op je nagels!


Naast de ombre trend op modegebied, is de ombre nail-art je vast ook niet ontgaan. Begin met een witte basis, zodat de kleuren het mooist zullen uitkomen. Breng vervolgens twee of meer kleuren nagellak aan op een keuken- of make-upsponsje aan en deppen maar!


Qua kleuren hebben de nagel- en mode trends zeker wat overlappingen, zoals wit, tropische knal kleuren, de zwart-wit combinatie en de ombre- trend! 
Bronnen: Elle.nl en Google zoekmachine

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...