1 aug 2013

Leuke Nederlandse Beauty en Fashion Blogs! + Spam je eigen blog!

Dagelijks surf ik het internet rond, langs allerlei leuke blogs voor de laatste nieuwtjes, reviews, looks en ga zo maar door. Natuurlijk bezoek ik de grote blogs, zoals VeraCamilla.nlBeautygloss.nl en Teskuh.nl, maar ook breng ik graag een bezoekje aan de wat kleinere blogs!




De blogs die ik volg zijn zeker niet ontzettend klein. Vandaar dat je sommige misschien al wel kent? 



BySjanty.nl is van Chantal, ook de eigenaar van TheMakeUpSpot.nl. Deze webshop ken je waarschijnlijk wel van alle win acties van afgelopen tijd! Ze heeft de laatste tijd wat minder tijd voor haar blog door de webshop en heeft daarom sinds een aantal weken nu ook gastbloggers! Chantal en haar gastbloggers schrijven erg leuk en spontaan, over voornamelijk beauty, maar ook lifestyle en eten!



Degene achter de beautyblog ByAranka.nl heet -je raadt het al! - Aranka. Ze schrijft erg leuke artikeltjes, wat vaak reviews zijn. Het enige minpuntje vind ik persoonlijk, dat ze haar video's niet wil bewerken, hahah! 



Beautysparkles.nl is van de zestienjarige Sofie, waar ze schrijft over beauty, lifestyle en fashion! Haar blog behoort samen met VeraCamilla.nl zeker wel tot mijn favoriete blogs!



justaboutmakeup4you.blogspot.nl is de blog van mijn vriendin (nog van de basisschool!) Sara. We hebben ongeveer een maand geleden nog de Best Friends Tag opgenomen


Lenette ken je waarschijnlijk wel van haar (succesvolle) YouTube kanaal, Lenette12345. Maar ze heeft ook een blog, waar ze over van alles en nog wat schrijft!



Helens beautyblog, genaamd Beautyill.nl, heb ik nog maar kortgeleden ontdekt. Ze heeft dezelfde hobby als ik: nagellak! Elke week heeft ze naast o.a. reviews ook 2 nail-art creaties!



Op BeautyBeforeBreakfast.nl zijn -net als veel andere blogs- veel reviews, swatches en looks te vinden. Maar Maud laat haar blog er toch echt uitspringen met haar ooglooks, want wat kan zij dat toch mooi! Dat wil ik ook kunnen!, denk ik iedere keer weer.




LifeSplash.nl is de blog van Jiami over vooral fashion, maar ook beauty. Misschien ken je haar wel als winnares van de GoudenApenstaart! Ik vind haar kledingstijl erg tof en ze kan ook erg leuk schrijven!



LiveLifeGorgeous.nl is één van de grootste Nederlandse beauty blogs en waarschijnlijk kent het grootste deel van jullie hen wel. Inderdaad: hen! Willemijn en Martine zijn namelijk beste vriendinnen, maar zitten ook samen achter deze blog. Dagelijks komen er één of meerdere blogposts online: vooral reviews, video's en looks! Het voelt zowat alsof je op de koffie komt, zo'n gezellige sfeer hangt er op de site en in hun video's!


Charlotte startte PinkyPolish.nl ooit als haar nagellakblog. Later breidde ze haar blog uit tot een beautyblog. Aangezien ze druk bezig is met studeren, heeft ze niet altijd even veel tijd voor haal blog. Heel jammer, maar natuurlijk wel begrijpelijk!



(Madam) Lotte is een goede vriendin van Cynthia van MissLipgloss.nl, waarvan je haar misschien wel kent! Ze schrijft dagelijks over beauty en nog veel meer op haar blog MadamLotte.nl

Dit waren mijn favoriete blogs, naast de 5 grootste beautyblogs van Nederland! Ken je nog een leuke blog of heb je er zelf een? Spammen is legaal vandaag! Liefs' Iris

5 opmerkingen:

  1. Zitten leuke blogs tussen! :) mijn blog is http://vanessablogt.blogspot.be x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blogs, ik lees ze allemaal :) Mijn blog http://beautytalk.be kom gerust eens langs!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn blog is een cocktail met artikelen over beauty, fashion en lifestyle. Maar voor al een grote dosis met wat ik zelf leuk vind. http://liveyourbeautylife.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken de meeste blogs al! Haha.
    Mijn blog gaat over random onderwerpen, over van alles en nog wat dus. Vandaar ook de blog www.overvanallesennogwat.nl
    Onderwerpen verschillen, van beauty tot back to school artikel, en van films/series tot photoshoppen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. http://astoldbyjx.blogspot.be/ dit is mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...