27 nov. 2013

Als Al Mijn Make-up Zou Verdwijnen...

Als al mijn make-up zou verdwijnen... dan zou dat natuurlijk een groot drama worden! Maar serieus, Iris, welke 10 producten zou je als eerste opnieuw kopen om een totale look te creëren? Dat is nog een best lastige opdracht!

Om maar helemaal bij de basis te beginnen, start ik met een foundation. Het had net zo goed mijn BB-cream van Rimmel kunnen wezen, maar vandaag kies ik toch voor mijn Fit Me Foundation van Maybelline. Dit is gewoon een product wat ik tegenwoordig niet meer kan missen, om een beetje wakker en verzorgd voor de dag te komen...


De ene dag kan ik wel 'uren in de spiegel gluren' naar mijn egale huid en de volgende dag kan ik weer janken als mijn gezicht weer op hol geslagen is... Onrustig is het juiste woord! Daarvoor is concealer het beste medicijn! Favoriet is de Catrice Camouflage Cream en dit zou dan ook het eerste product zijn dat in me op komt als al mijn make-up zou verdwijnen!


Ik heb het geluk met vrij volle wenkbrauwen op deze aardbol gezet te zijn, maar ik vind het toch vaak mooi om ze net wat meer definitie te geven. Eerst gebruikte ik altijd het Eyebrow Pencil van Hema, maar sinds een week of twee ben ik overgestapt op het Catrice Eyebrow Set. Deze kleur(en) sluit nog net wat beter op mijn eigen haarkleur aan en geeft een wat zachter resultaat!


Blush heb ik van mezelf eigenlijk al genoeg. Zegt iemand wat tegen me, of moet ik gewoon lachen, en floets! Daar zijn de rode wangetjes weer! Toch blijf ik blush geweldig mooi vinden en ik heb er dan wel een aantal in mijn beauty-kastje liggen. Aller favoriet is de Sleek Rose Gold Blush, want wat is die toch prachtig! Mooi lief roze met een gouden gloed: beter kan het niet!


De Catrice Prime And Fine Highlighter... Ik twijfelde nog of ik dit product in deze post zou gebruiken, maar eigenlijk was het me meteen duidelijk: deze moet en zal erin komen! (Ik heb er zelfs mijn poeder voor uit gegooid! Ja, keuzes moeten gemaakt worden!) Je mag het geloven of niet: maar deze highlighter gebruik ik al dag in dag uit sinds bijna één jaar. En er is nog geen één deukje in het product te zijn. Nou ja, eentje dan. Na de Camouflage Cream is dit mijn favoriete product van Catrice en misschien wel van de hele drogist...


Inmiddels zijn we al op de helft en moest ik drastische keuzen gaan maken. Maar een oogschaduwbasis kan natuurlijk niet missen. Wie wil er nou oogschaduw dat na een uur al helemaal weg is? Ik niet in ieder geval. In totaal heb ik er 3 getest, waarvan de Too Faced Shadow Insurance veruit de beste is. Deze houdt mijn oogschaduw 12 uur mooi op zijn plek, waar de drogisterij oogschaduwbasis dat maar minder dan 7 uur doet.


Gebruik je een oogschaduwbasis, dan kan je natuurlijk niet anders doen dan ook oogschaduw gebruiken. Dit was nog een best lastige keuze: ik heb meerdere mooie oogschaduwdoosjes. Maar welke is nu de mooiste en gebruik ik het meest? Mijn Sleek palettes vind ik geweldig, maar de kleuren uit de MUA palettes zijn toch meer all-round. En welk van de 2 MUA paletten dan? Zo ging het nog een tijdje door. Uiteindelijk koos ik mijn MUA Undress Me Too Palette, de dupe van Naked 2. Deze kleuren zijn basis en ontzettend handig als 'starter-kit'.


Ik was nog lang in dubio: een eyeliner of een poeder? Neh, doe mij maar een eyeliner! Voor een totale look kan ik beter een poeder missen dan een eyeliner. Glimmen doe ik toch wel. Met of zonder poeder. Een mooie ooglook krijg je alleen met een eyeliner. Welke eyeliner maakt me op zich niet zo uit. De Essence Stays No Matter What Eyeliner Pen als ik snel klaar wil zijn en geen water tegemoet ga. Een gel eyeliner als de eyeliner de hele dag moet blijven zitten, ook als er misschien water aan te pas kan komen.


Een tijdje geleden vond ik de perfecte mascara: The One By One van Maybelline. Stom als ik ben, kocht ik in Amerika The Rocket van Maybelline, om eens wat anders te proberen. De domste zet die je kan maken, want geen enkele mascara kan tippen aan de One By One. The Rocket is niet slecht, maar tja... Geef mij maar gewoon die rooie! 


En natuurlijk kan ik niet zonder een goede lippenbalsem. Als hij maar iets meer dan gemiddeld belooft, of een mooi kleurtje heeft, dan gaat hij snel mee naar huis. Favoriet is en blijft echter de Nivea Lip Butter. Deze houdt je lippen zó fijn zacht... <3

Q: Welk product zou jij meteen opnieuw kopen als je al je make-up kwijt zou zijn? Liefs' Iris

1 opmerking:

  1. Leuk artikel! Ik zou foundation en mascara kopen, zijn toch twee dingen die mij er iets beter laten uitzien :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...