9 nov. 2013

Even voorstellen...Sara!

Zoals ik al eerder vertelde, gaan Sara en ik samen op dit plekje internet bloggen. Ze is een van mijn beste vriendinnen, al sinds de basisschool. Nadat we alle twee naar een andere school gingen, bleef onze vriendschap (gelukkig!) bestaan! En toen ontstond even onze passie voor beauty bestaan! Daarom hebben we besloten om samen te gaan bloggen! In deze post stelt Sara zich voor!

Ik ben dus Sara. Een meisje van (nu nog) 15 jaar. Ik heb, net zoals Iris, een passie voor beauty. Verder speel ik klarinet en ben ik gek op shoppen! Ik werk achter de kassa in de supermarkt in het dorp. Op dit moment zit ik in 4 havo en ik heb het erg naar mijn zin. Mijn schoolprofiel is C&M en in vooral de talen heb ik plezier!

Jullie kunnen leuke dingen verwachten. Ik word bijna 16, dus een sweet 16 DIY komt er aan! Ook natuurlijk de gebruikelijkere beauty blogposts, als reviews en swatches.

Ik kijk er erg naar uit om op dit plekje internet te gaan bloggen. En ik hoop dat jullie het ook leuk zullen vinden. Stel gerust een vraag in de comments en ik (of Iris) beantwoord ze met plezier!

Dit was het voor nu. xx Sara

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je mee gaat helpen aan deze blog! Ben benieuwd naar je artikels :)
    Liefs,
    Veronique // My Pretty Way Of Life

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...