17 nov. 2013

Mijn Favoriete Beautyblogs || Sara November 2013

Ik heb natuurlijk, samen met Iris, zelf een blog. Maar ik vind het ook erg leuk om blogs te lezen. Dat is het 1e wat ik doe op de computer. Soms kom ik weer een nieuwe blog tegen. Of ik ben opeen niet meer zo'n fan van een andere blog. Vandaag de blogs die ik op dit moment veel bezoek :)
Hierboven beautygloss. Deze blog is van Mascha en ik volg haar al erg lang. De meeste van jullie kennen haar vast wel :)

 Beautylab is een blog waarop ik niet altijd kijk. Soms staan er leuke dingen op, maar soms scroll ik gewoon verder. Misschien ligt het aan mijn stemming op dat moment.


Misslipgloss kent ook iedereen wel. Ook haar volg ik al erg lang.Nadia volg ik ook al een tijdje. Ze is erg vrolijk en grappig. Volgensmij kwam ik haar laatst tegen in de Kruidvat in Utrecht! Maar ik durfde niets te zeggen :sTeske kennen ook veel mensen wel. Ik vind vooral haar filmpjes erg leuk. De unboxings van USfoodz zijn zeker favoriet.Veracamilla was de 1e blog die ik bezocht. Hierdoor is mijn passie voor make-up ontstaan.En last but not least Livelifegorgeous. Ook dit blog bezoek ik al erg lang. Ik vind dat Martine en Willemijn het heel leuk doen samen.

Q: Wat is jouw favoriete blog? Vergeet vooral je eigen blog niet achter te laten bij de reacties! xx Sara 

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...