28 dec 2013

Review || Bourjois Cream Blush Sweet Cherry

Blush vind ik geweldig. Eigenlijk gebruik ik elke dag poeder blush en heb ik eerlijk gezegd nog nooit een cream blush geprobeerd! Het werd dus eens hoogste tijd! Aangezien ik ook nog niets van het merk Bourjois had, besloot ik maar eens van hun 40% korting actie te profiteren! Drie vliegen in een klap: een cream blush, Bourjois & korting! Mooier kan het niet, toch?




Bourjois verkoopt 4 verschillende kleuren van de Cream Blush: 01 Nude Velvet (matte lichte perzik), 02 Healthy Glow (donkerdere perzik met subtiele shimmer), 03 Rose Tender (oudroze met zilveren shimmer) en 04 Sweet Cherry (matte, diepere oudroze). De blushes zitten in een klein, schattig en strak doosje. Het plastic heeft precies dezelfde kleur als de blush zelf, erg mooi gedaan! De blush sluit met een magneetje en in de deksel zit nog een spiegeltje. Ik ben echt verliefd op de verpakking!



Bourjois belooft dat de crèmepoedertechnologie zorgt voor een resultaat als een poeder blush, maar met fluwelen comfort van een crème. 'Met het effect van een tweede huid, zonder strepen of dikke lagen en houdt de hele dag'. Het product zou zelfs goed zijn voor je huid!



Zonder - Met

Full face

Sweet Cherry is de donkerste kleur van de verkrijgbare Cream Blushes van Bourjois. Toch is de blush zeker niet te donker. Op de foto's is de kleur zelfs amper te zien! Wel is het product goed op te bouwen en prima te vervagen (wat bij cream blush een must is!). Cream blush blijft merkbaar langer op zijn plaats dan poeder blush. Ik denk dat dit product zeker fijn is voor meiden met een droge huid, omdat het een stuk mooier met je huid inblendt dan poeder blush!



Nog kort even hoe je cream blush aan moet brengen: met je vingers (kwast is wat  onhandig) breng je de blush aan op onopgemaakte huid of over je vloeibare foundation heen aan. Als je een crème product gebruikt op een poeder, zal het niet goed blenden met als gevolg dat je vlekken krijgt... En wie wil dat nou? Daarna kan je als extra'tje nog poeder blush aanbrengen en vervolgens je je gezicht nog afpoederen!

De Cream Blushes van Bourjois zijn te koop in 4 kleuren en kosten €10,99. Dat is best duur voor een blush, maar gelukkig heeft Bourjois vaak kortingacties. Wacht dus je kans af! 

Q: Gebruik jij wel eens een cream blush? Liefs' Iris

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...