27 dec. 2013

Mijn Kerst Cadeaus 2013 || Iris

Happy derde Kerstdag lieve lezeressen! Vandaag leek het me wel zo gepast om mijn kerstcadeaus met jullie te delen! Al sinds de dag dat Sinterklaas terug naar Spanje vertrok op zijn stoomboot, stonden er cadeaus onder onze kerstboom naar me te lonken! Ik kon dus totaal niet wachten om ze te openen!
Sinds ik terug ben gekomen uit Amerika, schieten gedachtes over de Massachusetts en New York nog vaak door mijn hoofd. Vaak betrap ik me er zelf zelfs erop dat ik van woorden niet meteen de vertaling in het Nederlands weet! Oeps! I can't shut up about the US, so my mom gave me some cool America inspired stuff! Ik kreeg een New York klok en zelf koos ik ook de Manhattan letters uit! Ook kreeg ik twee donkerblauwe kussens en deken met sterren die je hier op de foto's ziet. Ze komen allemaal van Xenos.


Onze familie (en vooral ik dan...) vindt de Vaseline Spray & Go reclame geweldig leuk, dus vandaar dat ik deze ook kreeg. Maar het leuke is, dat ik er ook een voor mijn moeder had gekocht voor de grap! Wat hebben we gelachen toen we deze uitpakten! En stiekem vinden we elkaars geuren (mijn moeder heeft de Cacao Radiant) het lekkerst! 

Ook wilde ik dit parfum set van Essence ontzettend graag en ik had al snel door wat er onder de kerstboom lag... Ik ben zelfs wezen checken met hetzelfde parfum setje dat ik voor Mendy had gekocht! Mijn moeder probeerde me nog van alles wijs te maken, maar ik had toch gelijk! Joehoe!


Als jullie onze blog al een tijdje volgen, dan weet je wel dat ik een enorme nagellak-lover ben. En dat weet mijn familie ook, dus zij wisten wel wat ze me moesten geven! Ik kreeg de O.P.I. mini's uit de Skyfall collectie van Kerst 2012 (deze hadden ze besteld op drogisterij.net). Daarnaast gaven zij mij MAX Magnetic nagellak. MAX nagellak is mij tot nu toe erg goed bevallen (de zwarte kleur dekt perfect na één dus laagje en deze Milano Green is práchtig!). Dus ik ben benieuwd!

 
Ook kreeg ik nog wat andere leuke beauty spulletjes van mijn mamsie. Hierboven zie je een nagellak correctie pen, wat me eigenlijk ontzettend handig lijkt! Waarom heb ik dit niet eerder gekocht? Ook kreeg ik een glasvijl van Herôme, waar ik super blij mee ben. Dit had ik echt nodig! Deze gaat (hopelijk) een stuk langer mee dan die kartonnen vijltjes... Ook kreeg ik een pincet, omdat ik altijd die van haar steel. Is hij niet cute?Ook vierde ik met Sara en Vera Kerst. Van Sara kreeg ik Milka Oreo chocolade (die heb ik stiekem al helemaal opgegeten...), zo'n mok waarop je met krijt kunt schrijven (deze is helaas kapot gebarsten toen er thee in gegoten werd.. geen warm vloeistoffen erin doen dus!) en kreeg ik een 'nep' boek over Rome. Super schattig, vind je niet?

Van Vera kreeg ik een parfum: Kruidvat Rose N°8. Liefhebbers opgelet: dit schijnt een dupe te zijn van Dolce & Gabbana Rose The One! Ook kreeg ik een kettinkje met een sterretje eraan van Hema. Hij past goed bij mij deken, haha!

Q: Wat heb jij gekregen met Kerst? Liefs' Iris

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...