26 dec. 2013

Review: Catrice Eyebrow Filler

Is het wenbrauwgel? Is het een mascara? Nee, dat is het niet! Het is de Eyebrow Filler die je ziet! (Mega Mindy deuntje in je achterhoofd houdend). Een wenkbrauwpotlood,  -gel en -poeder kennen we allemaal wel, maar kende je de wenkbrauw 'opvuller' al?
Wat Catrice over de Eyebrow Filler belooft:
'Volle, mooi gevormde wenkbrauwen! Deze Eyebrow Filler met vezeltextuur verzorgt, vult en definieert wenkbrauwen. De neutrale kleur past bij alle kleuren wenkbrauwen. De gel is gemakkelijk te gebruiken en droogt snel zonder te klonteren. Voor een prachtige, expressieve blik!'Het uiterlijk van de Eyebrow Filler is strak en classy. De verpakking zou net zo goed van een duurder merk kunnen zijn, want zeg nou zelf: ziet de Eyebrow Filler eruit alsof hij voor €3,59 over de toonbank gaat? En ik ben al lang blij dat het plastic niet transparant is, zoals bij deze wenbrauwgel van Essence. Want na een tijdje gebruiken ziet de gel er niet meer al te feestelijk uit! Voor mij was dat dan ook de reden om eens wat nieuws te proberen!


De substantie van de Eyebrow Filler is vrij dik en een gel. Als je het product uitveegt, wordt het lichter en lijkt het een soort stain! De kleur lijkt vrij donker, maar dat valt wel mee: ik, als blondine, kan hem zelfs gewoon prima hebben. Door mijn prima ervaringen met het borsteltje van de Essence wenkbrauwgel, verwachtte ik geen problemen met die van de Eyebrow Filler. Maar het tegendeel bleek waar: het borsteltje is onhandig en wat lomp. Ik ben perfectionistisch als het gaat om mijn wenkbrauwen (laat ik maar toegeven dat dat niet alleen voor mijn wenkbrauwen geldt...) en ik wil dus precies kunnen werken. Domper! 

Zonder - Met

Als ik het borsteltje gebruik om de bruine substantie aan te brengen, is het resultaat zoals hierboven. Het product maakt je wenkbrauwen wel wat voller en donkerder, maar het resultaat is niet denderend. Kale plekjes worden niet echt goed ingevuld. 


De Eyebrow Filler zou echter een dupe zijn de Aqua Brow van Make Up For Ever. De Aqua Brow heb ik zelf nog nooit geprobeerd, maar wel weet ik dat je voor dit product een kwastje moet gebruiken. En probeerde ik dus ook met de Eyebrow Filler! 

En het resultaat mag er wezen! Je krijgt bij het gebruiken van een kwastje een mooie, strakke wenkbrauw. Nog steeds oogt het natuurlijk, wat alleen maar fijn is. Want wie wil er nu met van die hi-ik-heb-mijn-wenkbrauwen-bijgetekend uiterlijk rondlopen?

Ik ben blij verrast! Ik switch nog tussen de Eyebrow Filler en wenkbrauwpoeder van Catrice. De eerste geeft een net wat natuurlijker resultaat. Maar ik moet eerlijk zijn: op dagen dat ik lui ben en geen zin heb om 's ochtends vroeg om 7 uur nog 'helemaal' mijn wenkbrauwen te doen... Dan gebruik ik gewoon stiekem de eerste manier om ze te doen! Hop, hop, hop en klaar is kees! Geen geweldig resultaat, maar mijn wenkbrauwen zijn voller en 'getemd'!

Q: Wat gebruik jij voor je wenkbrauwen? Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. kende dit product nog niet, maar ik vind het er mooi uitzien xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kunt je wenkbrauwen ook tekenen, intensifiëren of opnieuw definiëren met aqua brow van Mufe. Online verkijgbaar bij EBC www.extreme-beautylife.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...