4 dec. 2013

School, Sinterklaas, Kerst, Vrienden & Kamer!

Terug zijn uit Amerika valt vies tegen. De afgelopen weken zijn aan de ene kant voorbij gevlogen, maar Amerika lijkt toch al zo lang terug... Je belandt daar in een totaal andere wereld! Ik kan het gewoon niet geloven dat ik 6 weken terug nog in het enorme New York City ronddwarrelde!  Gelukkig zijn er nog een hoop andere dingen geweest die me bezig hebben gehouden!Vierde klas gymnasium, ik word er niet altijd even gelukkig van. De bovenbouw is een stuk zwaarder en er wordt veel meer van je verwacht. Er gaat een stuk meer tijd in huiswerk zitten en ik was lichtelijk overwerkt na een toetsweek van 6 dagen. Perfectionist al ik ben, bestond mijn dag dan ongeveer uit: half 8 opstaan, klaarmaken en nog een half uur leren, op school 1 of 2 toetsen maken en terug naar huis. Dan even gezellig lunchen met mijn moeder en broertje en vervolgens om half 1 aan de bak. Reken maar zeker tot het avondeten en vaak daarna ook nog even wat uurtjes. Ik durf te wedden dat ik zeker 7 uur per dag leerde... Gelukkig logen mijn cijfers er niet om en was mijn harde werk dus niet voor niet geweest! Ook kreeg ik mijn eerste dossiertoets: deze telt voor mijn examen. Gelukkig had ik daar een prima 8,2 voor. (Ik ben nog nooit zo blij geweest met een cijfer!)


Laten we school nu maar lekker achter ons laten en nu over leuke dingen gaan praten! Het is jullie vast niet ontgaan dat we er een blogster bij hebben! Ik zat er al een tijdje mee in m'n maag. In m'n eentje werd het gewoon te veel werk naast school. Nu Sara ook blogt, is het weer zo leuk als vroeger en kunnen we diversere posts schrijven! 

Al ontzettend lang wil ik een nieuwe lay-out, maar het komt er steeds niet van. Ik wil graag een vrolijke banner met onze naam 'PSLiveLifeLovely' als een foto, zoals de blog van Maud dat heeft. Dan hoeft het geen beauty gerelateerde foto te zijn, maar gewoon een mooi inspirerend plaatje! Ideeën zijn altijd welkom :)


Verder bevat ik het feit dat het al december is nog niet helemaal. Hoe snel kan de tijd gaan? Het leek nog net zomer! En nu is het nog 3 weken tot winter! Geloof jij het? Het is gewoon al weer sinterklaas en de dagen zijn ontzettend kort. Nog even wachten en dan is het gewoon Kerst en 2014!Dit jaar viert mijn familie sinterklaas eigenlijk niet, maar in plaats daarvan geven we elkaar cadeaus op kerstavond! Vroeger kreeg ik nooit echt het echte kerstgevoel, maar sinds ik Amerikaanse YouTubers helemaal enthousiast over deze tijd van het jaar zie... Ik ben stiekem nu ook zelf voor kerst gevallen! Van kerstdecoratie (video's) word ik helemaal blij en ik heb tijdens een bezoekje bij de Action voor enkele sinterklaascadeautjes me niet in kunnen houden om al wat in te slaan. Een schattige waxinelichthouder met de tekst 'Christmas time is here I hope you have a wonderfull new year!' en een schattig strikje én een schattig lampje , gingen aan mij niet voorbij...


Verder heb ik het ontzettend druk gehad met allerlei feestjes. Super gezellig dus! Nu ik in een andere klas ben beland en naar Amerika ben geweest, heb ik een hoop nieuwe leuke mensen leren kennen. Soms is het moeilijk, als je 'oude' vrienden en je 'nieuwe' vrienden niet echt met elkaar omgaan, omdat ze elkaar simpelweg gewoon niet kennen... Gelukkig gaat het nu een stuk beter en ga ik met erg veel plezier naar school!


Ook ben ik veel bezig met niet alleen kerstdecoratie, maar ook met de gewone decoratie van mijn kamer. Het voelt allemaal niet zo lekker. Mijn meubels zijn een beetje verschillend en hangen maar een beetje bij elkaar... Gelukkig is het bijna kerstvakantie en kan ik de laatste hand aan mijn kamer leggen. Ik heb geen grote plannen, aangezien het grootste deel (behang, slaapbank en nieuwe kastjes) al af is. Ik wil een kastje hier en daar alleen nog een wat neutralere kleur geven. Oh, en ook heb ik meer opbergruimte nodig... Op het ene moment gooi ik iets ergens gewoon op de grond, maar de volgende dag moet alles weer clean zijn.. Zucht, hopeloos geval ben ik ook...

Q: Voel jij de kerst-spirit al een beetje? Liefs' Iris

Bron foto's: Weheartit.com

1 opmerking:

  1. leuk om te lezen. ik ben al helemaal in kerstsferen, zaterdag lekker naar de kerstmarkt.! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...