30 jan. 2014

Let's Go Running! Again...

Ik heb van die periodes waarin ik weer wat ga hardlopen. Momenteel zit ik weer in zo'n fase en probeer ik 1 à 2 keer per week een rondje in de buurt hard te lopen! Meestal stop ik al na zo'n 2 weken, maar nu zit ik toch al meerdere weken in een vaste routine!Zoals ik al eerder vertelde, heb ik Nike hardloopschoenen. Hardloop kleding en schoenen zijn vaak aardig duur, maar ik kocht die van mij voor slechts €55, in plaats van over de €100! Scapino en Bristol verkopen vaak oude collecties, dus dat is zeker een keer een kijkje waard. Het scheelt toch weer meer dan €50, toch? Ik vind mijn hardloopschoenen erg fijn lopen. Ik zou echt niet meer terug willen naar mijn gewone hardloopschoenen, zonder ondersteuning in de zool en schokdempers. Ik heb vrij vaak problemen met m'n knieën, dus goede sportschoenen is echt een must voor mij! Meestal houd ik het ritme van minimaal één keer hardlopen in de week niet vol. Na enkele weken stop ik dan helemaal en doe ik een paar maanden aan geen enkele sport. Maar nu loop ik al tijdje elke weer hard en in de afgelopen kerstvakantie probeerde ik zelfs elke 2 dagen een rondje te rennen!

Mijn conditie is, zacht uitgedrukt, niet wat het wezen moet. De enige beweging die ik heb is 4 kilometer heen en weer terug te fietsen tussen huis en school. Verder doe ik aan geen enkele sport meer, sinds ik gestopt ben met turnen zo'n 1,5 jaar geleden. Als we bij gym een rondje van 600 m moesten rennen, tja, dan had je mij niet gezien. Eigenlijk wel, maar dan wel zuchtend en steunend, haha!Verder dan 600 m in één keer uitlopen kwam ik niet, maar inmiddels heb ik de 2 km uitgelopen. Voor mij al heel wat, maar van vrienden hoor ik dat ze gemakkelijk 5 km uitlopen. Een extra drive voor mij dus! Mijn doel is nu mijn rondje van 3,5 uit te kunnen lopen en daarna te gaan voor de 5 km!

Inmiddels heb ik ook een hardloop broek gekocht, omdat ik toch iets anders wilde dan mijn baggy sportbroek. Ik kocht er een die matcht bij mijn hardloopschoenen en je mag raden waar! De Action! Hoe gaaf is dat? Voor €6 euro had ik gewoon een broek met details in precies dezelfde kleur als mijn schoenen! Je ziet hem verder hier naar boven in deze blogpost!

Q: Loop jij wel een hard? Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Wat knap dat je weer gaat hardlopen! Succes! En mooie schoenen trouwens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. succes met hardlopen.! ik doe het je niet na ;) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...