23 feb. 2014

Draaiende Films In De Bios #1

Ik houd van films kijken. Vroeger was ik echt verslaafd, haha. Maar dat valt nu wel mee, hoor. Ik heb er gewoon de tijd niet voor. Toch vind ik het af en toe leuk om met vrienden of familie naar de bioscoop te gaan. Ook moet ik voor school verslagen schrijven over 2 films. Welke films lijken me wel wat? Dat laat ik vandaag aan jullie zien.Hierboven Toscaanse Bruiloft. Hij lijkt me leuk om te zien, en het is denk ik een echte feel-good film. Of ik echt geld overheb voor deze film weet ik niet. Maar ik wil hem zeker zien en ben erg nieuwsgierig.


Winter's Tale lijkt me supermooi. Wel lijkt het me een trage film. Maar ik denk dat de verhaallijn erg mooi is. Voor deze zou ik zeker geld betalen om te mogen zien.Hartenstraat lijkt me ook een leuke film. Ik vind de acteurs leuk en niet zo standaard. Dit lijkt me een leuke film en hij doet me een beetje denken aan Alles Is Liefde.Kenau.


Vampire Academy. Wel ben ik bang dat dit erg op Twilight lijkt.


Naar welke film zijn jullie benieuwd? xx Sara

2 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk!
    IK ben toevallig gister naar de Toscaanse bruiloft geweest. Inderdaad zo'n lekkere feel-good film
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben de afgelopen paar weken naar That Awkward Moment geweest, hilarische film en naar Endless Love een romantische film en allebei zeker aan te raden!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...