15 feb 2014

Review | Essence Eyeliner Pen Waterproof

De afgelopen weken heb ik me lopen verheugen over de nieuwe producten van Essence en Catrice, je wilt niet weten. Maar toen ik dan werkelijk bij het schap in Kruidvat stond, viel het me allemaal een beetje tegen... Het enige wat ik meenam was de nieuwe waterproof Eyeliner Pen van Essence! En ik kan je alvast zeggen, deze is veel en veel beter dan zijn voorganger!





Back to black: je eyeliner perfect aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk met deze vlek- en waterproof eyeliner pen met vilten tip. Met deze eyeliner weersta je elke voorjaarsbui met gemak! Waterproof eyeliner voor een precieze lijn, longlasting, smudge proof en dermatologisch getest. 
AQUA (WATER), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., METHYLPROPANEDIOL, CETEARETH-25, SORBITOL, SODIUM CARBONATE, LACTOBACILLUS FERMENT, PANTHENOL, GELLAN GUM, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, ISOPROPYL ALCOHOL, SIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, CI 77266 (BLACK 2).




Persoonlijk vind ik de verpakking van de eyeliner een achteruit gang... De groene kleur van de andere eyeliner van Essence oogde fris en fruitig, maar deze blauwe kleur geeft de verpakking gewoon alleen maar een goedkope uitstraling. De punt van de stift is nog dunner dan zijn voorganger, wat eigenlijk alleen maar fijn is! Hij is minder flexibel, maar werkt gewoon prima. Stiekem vind ik hem misschien nog wel fijner als het gaat om gemakkelijkheid bij aanbrengen!


De punt van de stift is erg spits en smal, dus je kunt heel gemakkelijk een dun lijntje langs je wimperrand zetten. Wel trekt de eyeliner wat in de lijntjes van je huid, dus daar moet je mee leren omgaan.


Wel viel me op dat eyeliner niet erg goed zwart is. Boven zie je de eyeliner die ik vandaag review en daaronder zijn voorganger, die ik al weer zo'n 6 maanden geleden kocht! Wonder boven wonder merk ik nu pas sinds kort dat hij wat uitgedroogd is!


Waar Essence over haar vorige eyeliner beloofde dat hij waterproof was en dat duidelijk echt niet is (je kunt hem op de foto als de meest linkse lijn zien).... is deze nieuwe eyeliner hartstikke waterproof! Bovendien is hij ook erg longlasting: als ik er mee ga slapen, zit hij er de volgende morgen nog (grotendeels) perfect op!


Ik ben enthousiast! De eyeliner is fijn in gebruik, longlasting en waterproof! Alles wat ik van een eyeliner verwacht. Met mijn andere eyeliner was ik altijd aan 't twijfelen of het niet zou gaan regenen, maar dat is nu niet meer nodig! Heb je een nieuwe eyeliner nodig? Dan is dit een dikke vette aanrader!

Q: Wat is jouw favoriete eyeliner? Liefs' Iris

De Essence Eyeliner Pen Waterproof is te koop bij Kruidvat voor €2,89 per stuk.

1 opmerking:

  1. Ik heb deze waterproof ook, en ik vind het een super fijne eyeliner. Ik ben alleen niet heel handig met het aanbrengen ervan. 9 van de 10 keer mislukt het...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...