29 apr 2014

Morgen Is Het Weer Zover.... 1+1 Gratis Bij Kruidvat!

Jaja, het is weer zover: 1 + 1 gratis bij Kruidvat op alle make-up! Wij gaan samen ook morgen onze Kruidvat plunderen! Ik (Iris) ben zelfs al bezig met een wishlist, haha! Dat bracht me op het idee om een blogpost te schrijven met mijn aanraders voor jullie! So let's jump right into it! 



Primers


Waar de primer van Catrice niet zo veel voor mijn huid deed, doet die van Essence geweldig zijn werk! Hij matteert mijn huid mooi (niet te veel, niet te weinig) en zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat mijn gezichtsmake-up veel langer goed blijft zitten. Zeker een budget topper!

Essence All About Matt! Oil Control Make-up Base (€3,29) - review onderweg!

 

Foundations



Foundations blijf ik leuk vinden om te testen! Mijn favorieten zijn op dit moment de Catrice All Matt Plus Foundation en de Maybelline Fit Me foundation. De Catrice foundation is ongeveer de helft van de prijs van die van Maybelline en vind ik persoonlijk even fijn. Deze budget aanrader is wel een stuk lichter en heb ik speciaal aangeschaft voor de winter. Als ik weer wat bruiner word, stap ik -denk ik- weer over op Maybelline.

Catrice All Matt Plus Foundation (€6,59) - review
Maybelline Fit Me Foundation (€ 13,99) - review


 Concealers


Ik draag niet elke dag foundation, maar wel concealer! Wat een beetje van dit product voor je uitstraling kan doen!  De Camouflage Cream is veruit mijn all-time favourite, maar het concealer palette is ook zeker niet slecht. Het geeft iets minder dekking, maar als je eerst eens concealer wilt proberen is dit zeker een aanrader! Perfect voor 'beginners'. Ik denk trouwens dat ik een back-up ga halen van de Camouflage Cream! Hij is zó fijn.

Catrice Camouflage Cream (€2,99) - review
Catrice Allround Concealer Palette (€3,59) - review

 
Poeder



Ik heb al heel wat poeders versleten, maar deze vind ik toch het fijnst van allemaal: Essence All About Matt! Fixing Compact Powder. Hij matteert geweldig, houdt mijn huid ook daadwerkelijk lang mat en is onzichtbaar! De perfecte budget poeder!

Essence All About Matt! Fixing Compact Powder (€2,99) - review



Blushes


Mijn favoriete blush is én blijft Sleek Rose Gold, maar daarnaast zijn de blushes van Catrice ook top! Mooi gepigmenteerd en prachtige kleuren!

Catrice Defining Blush Think Pink (€3,59) - review
Catrice Multi Colour Blush Strawberry Frappucino (€3,99) - review



Wenkbrauwen

 
Wat een hoop Catrice producten, zeg! Catrice is gewoon echt mijn favoriete merk: een fijn prijsje voor prima kwaliteit! Wil je perfecte wenkbrauwen, dan zou ik voor de Eyebrow Set gaan. Wil je net wat vollere wenkbrauwen, maar heb je (net als ik!) geen zin in te veel gedoe, probeer dan zeker eens de Eyebrow Filler!

Catrice Eyebrow Set (€3,99) - review
Catrice Eyebrow Filler (€3,59) - review



Mascara's


Ik heb al heel wat mascara's versleten, maar dit blijven mijn favorieten! De één drie keer zo duur als de ander, het is maar hoeveel geld je voor make-up over hebt. Maybelline zorgt voor mooie gesepareerde en lange wimpers, Catrice staat juist voor geweldig volume!

Maybelline The One By One Volum' Express Mascara Waterproof (€13,99) - review
Catrice Glamour Doll Volume Mascra Waterproof (€3,99) - review onderweg!


Crème oogschaduw


Iedereen kent ze wel, de Color Tattoo's van Maybelline. Zelf heb ik de matte bruine variant, die een soort smokey resultaat geeft. Persoonlijk vind ik dit veel mooier dan een glimmende crème oogschaduw, omdat dit veel natuurlijker staat! Ik gebruik deze dan ook met veel plezier!

Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe (€9,99) - review

Oogschaduw


Ik heb heel wat leuke budget oogschaduwpaletten, maar die van MUA blinken er toch wel het meest uit! De bekende dupes van Urban Decay Naked en Naked 2 zijn niet te missen, maar ook het pastel palette is erg mooi!

MUA Undressed (€5,99) - review
MUA Undress Me Too (€5,99) - review
MUA Pretty Pastels (€5,99) - review onderweg!


Oogpotloden


Ik ben echt gek op deze oogpotloden van Essence! Ze zijn geweldig zacht, gepigmeteerd, longlasting en waterproof! Daarnaast is de kleurselectie erg leuk, ergzijn fellere en opvallendere kleuren (die ik persoonlijk het leukst vind), maar er is ook plaats gemaakt voor grijze, zwarte en bruine kleuren!

Essence Stays No Matter What Eyepencil & Shadow (€2,59) - review


Lipsticks
 




 
Ik begin lipsticks steeds meer te waarderen en dat is ook duidelijk te merken aan mijn groeiende collectie ervan! De Essence Longlasting Lipsticks lijn is géwéldig, maar ook de Stay Matt Lip Creams zijn top! Ze zijn afgelopen februari van verpakking veranderd en heten nu XXXL Longlasting Lipgloss MATT Effect. De kleuren zelf zijn gelukkig niet veranderd!
 
Dan zijn de Ultimate Colour Lipsticks van Catrice zijn bij menig beautyblog-lezer zeker bekend. Super goede pigmentatie en ze blijven ook nog eens prima zitten. En dan een van mijn nieuwere aanwinsten, de Made To Stay Smoothing Lip Polish!
 
Essence Longlasting Lipstick (€2,39) - review
Essence Stay Matt Lip Creams (€2,39) - review
Catrice Ultimate Colour Lipstick (€3,99)
Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish (€4,99) - review
 
Dat waren mijn aanraders qua drogisterij make-up! Vooral Essence en Catrice, maar ik houd gewoon van budget make-up! Dit is wat ik zelf nog misschien wil in gaan slaan, maar ik kom vast met hele andere spullen terug, haha!
 
  • MUA Highlighter
  • MUA Nail Polish Strawberry Crush
  • Catrice Camouflage Cream (als back-up)
  • Catrice Eyebrow Filler (als back-up)
  • Catrice Smoothing Lip Polish Megan Fuchsia
  • Essence Stay All Day 16h Long-lasting Concealer - review
  • Essence Ombre Blush
  • Essence Gel Eye Pencil
  • L'Oréal Les Blancs
Ik hoor graag wat jouw aanraders zijn, zodat we elkaar een beetje in de goede richting helpen! Liefs' Iris
 

1 opmerking:

  1. Heel erg leuk zo'n artikel. Ik ga ook zeker gebruik maken van de actie. Ik ga in ieder geval mijn favoriete BB crème van Maybelline halen. Helaas is er geen MUA bij een van de Kruidvat's dicht bij mij in de buurt, dus de pareltjes van MUA moet ik nog even laten schieten.
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...