30 apr. 2014

Ooglook: Fly With Me

Vandaag heb ik weer eens een ooglook voor jullie. Ik ben gek op ooglooks en heb ook elke dag wel een beetje oogschaduw of eyeliner op. Dus ook vandaag. Ik heb deze look gemaakt met 2 
Sleek palettes.


Ik heb het Sleek Au Natural palet gebruikt.Met deze kleuren. Ze hebben al een naam en die gebruik ik zo ook. Sorry trouwens dat mijn palet zo vies is. Maar ik gebruik hem zo vaak dat hij niet meer schoner wordt.Ook gebruikte ik mijn Sleek Celestial palet.
Met deze mooie kleurtjes.Als eerste gebruikte ik mijn Essence I Love Stage Eyeshadow Base (review). Daarna gebruikte ik de kleur Nougat uit het Au Natural Palet in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Ik gebruikte op de binnenste helft van het bewegend ooglid Cappuccino uit het Au Natural Palet. Op het middelste deel van het bewegend ooglid gebruikte ik Nubuck uit het Au natural Palet. Bij de buitenste ooghoek en nog lichtjes over het hele bewegende ooglid gebruikte ik Solar uit het Celestial palet. In de arcade boog gebruikte ik Bark uit het Au Natural Palet. En als eyeliner heb ik de Essence Eyeliner Pen Waterproof (review). Ik maakte er een wing aan. Als mascara gebruikte ik de Essence Get Big Lashes Waterproof mascara.

Lees hier de makkelijkste manier om een wing te maken.

                                                                          xx Sara

P.S vanmiddag komt er weer een vlog online om 14:00!

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...