22 jul. 2014

Catrice Eyebrow Stylist 030 Brow-n-eyed Peas

Van Catrice probeerde ik al eerder de Eyebrow Set en de Eyebrow Filler, maar nog nooit het wenkbrauwpotlood. Laatst won ik een verrassingspakket van Kruidvat bij Byaranka.nl en ontving ik dan ook het de Eyebrow Stylist. Mijn Catrice wenkbrauwcollectie is compleet, haha!Licht uit, spot aan: het podium voor je wenkbrauwen - de Eye Brow Stylist wordt geleverd in een praktische penvorm en overtuigt met een eenvoudige, maar nauwkeurige applicatie. Het creëert perfecte wenkbrauwen dankzij de professionele borstel, die zorgt voor de poederachtige structuur op je wenkbrauwen en voor een natuurlijke resultaat. Ga nooit meer zonder je Stylist deur uit! Verkrijgbaar in drie tinten.
Het uiterlijk van het wenkbrauwpotlood is simpel. Geen tierelantijtjes, maar gewoon strak en clean. Aan de ene kant vind je het potlood met een donkere dop, aan de andere kant een spoolie met een transparante dop. De spoolie werkt overigens prima. Gewoon zoals als het hoort. De naam vind ik géwéldig gevonden: Brow-n-eyed Peas. Ik blijf me verbazen over wat voor leuke namen Catrice weet te verzinnen. 


Brow-n-eyed Peas heeft overduidelijk een bruine kleur. Geen assige tint, zoals ik normaal gesproken gebruik. 


Zonder
Met Eyebrow Stylist

Ik heb het geluk op deze wereld gezet te zijn met al vrij volle wenkbrauwen van mezelf. In het dagelijks leven gebruik ik daarom meestal alleen de Eyebrow Filler van Catrice. Op de foto's is dan ook geen enorm verschil te zien is. Toch moet ik zeggen dat ik tevreden ben over het resultaat. De kleur lijkt hierboven misschien iets te warm, maar op de full-face valt het al een stuk minder op. De kleur lijkt me zeker geschikt voor meiden met bruin haar (met een wat warmere ondertoon). 
Het wenkbrauwpoltood werkt prima. Hij brengt mooi aan. Je kunt niet zo maar zien dat je je wenkbrauwen hebt bijgetekend (tenzij je ze heel sterk zou aanzetten). Ook blijft het product goed zitten. Aan het eind van de dag waren mijn wenkbrauwen nog steeds mooi bijgetekend. Ik ben gewoon erg tevreden over dit potlood! Over de kleur ben ik nog niet helemaal zeker, maar er is gelukkig ook een assige tint voor blondines te koop! 

De Catrice Eyebrow Stylist is bij Kruidvat en Trekpleister te koop voor €2,59.

Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Ziet er erg mooi uit! Ik gebruik zelf ook wel eens een oogpotlood.

    Liefs x
    www.blogbymerdjelin.nl (doe jij al mee met de winactie op mijn blog?)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is ook wel een goed kleurtje voor mij denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...