27 aug 2014

Kiko 331 Violet & 385 Pastel Blue

Mmm, mijn missie om minder nagellak te gaan kopen is álweer mislukt. In Trento (Italië) liep ik opeens tegen een Kiko winkel aan. En tja, ik rende natuurlijk meteen naar de nagellak toe... 




In Nederland zijn er nog geen Kiko winkels, maar je kunt sinds kort wel online bestellen op kiko.it. De verzendkosten liggen rond de acht euro. Kiko is een vrij betaalbaar merk. Het gaat richting de prijzen van Rimmel, L'Oréal en Maybelline. Wel is er veel sale waardoor de prijzen opeens op die van Catrice lijken! Kiko Nail Lacquer is wel ontzettend goedkoop: ik heb maar €1,90 per flesje betaald! In de webshop kost deze lijn nagellak €2,50.



'Nagellak met verhardende en verstekende werking. De gel textuur geeft een extreme glans en een ideale hoeveelheid vloeibaarheid voor perfecte controle en groot gemak bij aanbrengen. '
Het kwastje vind ik perfect. Fijn smal en goed afgesneden. Ik houd totaal niet van dikke kwastjes zoals die van Essie. Mijn nagels zijn namelijk vrij dun en vooral bij mijn pink werken dikke kwasten niet goed. 


331 Violet


Dit is hoe de nagellak er al na één laagje uitziet. Al best een aardige dekking, toch? De lak dekt niet helemaal egaal, maar na twee lagen is dat probleem opgelost. Voor nog geen twee euro vind ik dit echt een goede prestatie. Zeker als je je bedenkt dat je voor sommige Essie nagellak (€10 per stuk) drie lagen nodig hebt!






331 Violet is -zoals de naam al zegt- een paarse kleur. Lief zoals viooltjes en zacht als lavendel. De lak heeft duidelijk een glossy finish. Dé perfecte kleur voor in de lente! 

385 Pastel Blue






Laat ik maar beginnen met te zeggen dat de kleur van nagellak totaal niet goed overkomt op de foto's. In werkelijkheid is de kleur helderder en donkerder blauw. Hij neigt meer naar Essie's Bouncer It's Me.   Ik ben echt dol op dit soort kleuren!



Ik ben echt blij verrast door de nagellak van Kiko! Ik had wel eens gelezen dat het product top was, maar dit? Nee, voor zo'n laag prijsje zulke perfecte kwaliteit? De nagellak dekt geweldig en blijft goed zitten. En niet te vergeten: er zijn zóveel kleuren te koop! Bijna 350 in totaal. Ben je op zoek naar een specifiek kleurtje, dan vind je hem zeker bij Kiko!



Q: Heb jij wel eens iets van Kiko gekocht? Liefs' Iris

5 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige lakjes en mooie kleuren, deze zou ik zelf ook zo uitkiezen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw! Ik vind ze allebei echt ontzettend mooi. De paarse zou ik persoonlijk sneller dragen, maar de blauwe vind ik ook echt prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...