5 sep 2014

Wishlist September 2014 | Iris

Ja, oké, misschien heb ik ook wat met lijstjes maken. Lijstjes voor blogposts, video's, en hardlopen heb ik allemaal. Maar de leukste van allemaal vind ik toch wel mijn wishlist! Op mijn laptop heb ik een apart mapje staan met foto's van producten die ik graag eens zou willen proberen. Heerlijk om af en toe door te kijken, haha!





Kaya-quintana.nl

 Ik ben een sucker als het gaat om ravende Engelstalige YouTubers. Als 'iedereen' er zo lovend over is, dan moet het haast toch wel?, denk ik dan weer. Nicole Guerriero, Lauren Curtis... Nu moet ik van mezelf nog wachten tot ik écht een nieuwe foundation nodig heb en op een moment korting. Want je telt wel een volle €16 neer voor zo'n mooi flaconnetje.


xwiesx.com

Ik gebruik altijd de Real Techniques Expert Face Brush voor mijn foundation / BB-cream. Nog nooit heb ik een spons gebruikt. Ik ben eigenlijk nogal benieuwd naar de werking van zo'n make-up spons! De bekendste aller tijden is natuurlijk de beautyblender, maar €15 voor een tool die je maar een paar maanden kunt gebruiken? Neh, liever niet. De Miracle Complexion Sponge kost nog minder dan de helft (€6) en zou goed in de buurt komen van deze holy grail. 


xwiesx.com

e.l.f. heeft de afgelopen tijd een aantal nieuwe producten gelanceerd. Onder andere ook de Blush Palettes. Ik ben dol op blush, maar heb nog nooit een palette met verschillende kleuren gekocht. Aiai, voel je de verleiding? En voor de prijs hoef je het ook niet niet te doen. €6,80 voor vier blushes? Dat is €1,70 per kleur!


Als je Nars Albatross of e.l.f. Gotta Glow nog niet kent, zou ik bijna denken dat je onder een steen hebt geleefd... Misschien wel dé bekendste highlighter in beautyland. En sinds ik ook een kleine verslaving heb aan highlighter, moet en zal ik deze ook eens uit proberen! En waarom zou je dan niet gewoon de makkelijker verkrijgbare én goedkopere versie (€4 i.p.v. €30) uitkiezen? 


carlycristman.com

En hoe zou er nou géén nagellak op mijn wishlist kunnen staan? Eigenlijk ben ik op een missie om geen nagellak meer te kopen... Ik heb al genoeg! Maar you know me, er zijn altijd nagellakken die ik nog wil hebben! Zo ook Essie Mint Candy Apple. Een nogal gehypte kleur, en dat wil ik wel eens zelf zien. Essie nagellak kost €10.


ByAranka.nl

De dupes van Naked en Naked 2 van Urban Decay heb ik al (MUA Undressed en Undress Me Too) in mijn collectie. Nu heeft W7 al razend snel een dupe van het Naked 3 palette weten te maken: het In The Nude Palette. Een palette met mooie roze tinten. Voor het palette van W7 betaal je €6,95.


Dan zijn er aantal producten van Mac die al een tijdje op mijn verlanglijstje staan. Helaas moet ik het gewoon doen met €30 zakgeld per maand en vind ik het zonde om zo veel geld uit te geven aan één product. Voor een MSF betaal je namelijk een dikke €30! Maar met dromen is niets mis!


voros.vogue.es - xwiesx.com

Al een tijdje zit ik naar deze twee oogschaduws van Mac te gluren. Links zie je Expensive Pink en recht Melon. Twee prachtige goudkleurige oogschaduws. Expensive Pink is als een losse pan (€13) en als mono (€17) verkrijgbaar. Melon is een pigment en is in twee maten te koop: 2,5 g (€10) en 4,5 g (€21,50).


pinterest / templatia.com

En als laatst de lipstick Chatterbox (opnieuw) van Mac. Het merk staat eigenlijk vooral bekend om haar geweldige lipsticks. Ik draag weinig lipstick, maar ik ben wel nog steeds opzoek naar de perfecte lipstick voor overdag mét een twist. En Chatterbox lijkt wel perfect!

Q: Wat staat er op jou wishlist? Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Leuke lijst met mooie producten! Dat lakje van Essie is echt prachtig, zelf wil ik graag de lipstick van Mac in de kleur Please Me. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave wishlist!
    Jullie hebben een leuke blog, ik volg jullie nu :)
    xoxo
    www.myrunwayfashionworld.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...