26 jul. 2015

Pitch perfect 2

Pitch Perfect. Elk meisje kent de film. Een leuke film met goed zingende acteurs en lekker veel humor. En wie kent Fat Amy niet? Laatst is Pitch Perfect 2 uitgekomen. Ik heb hem inmiddels gezien en deel vandaag mijn ervaringen met jullie.

                            
                              Hierboven in de trailer zie je een beetje waar de film over gaat. 
In Pitch Perfect voegde Beca (Anna Kendrick) zich bij de acapella groep Barden Bella's en leidde ze de dames naar de top van de zangwereld. In deze tweede film vol acapella-geweld worden de Bella's geschorst na een zeer gevoelig incident met de Amerikaanse president. Er is maar één manier om de schorsing op te heffen: de wereldwijde, en zeer competitieve, acapellawedstrijd winnen. Maar geen enkel Amerikaans team heeft deze competitie ooit gewonnen.
Bron

Mijn ervaring: Ik vond Pitch Perfect 1 erg leuk. Ik was dan ook bang dat mijn verwachtingen voor deze film te hoog waren. Maar ik vond deze film net zo leuk als de vorige. Je kon zien dat de personages iets volwassener geworden waren, en dat hoort er ook bij. Ze zijn toch alweer een jaar ouder dan eerst en zo is het in het echte leven ook. Dat vond ik erg realistisch. Er waren iets minder grappige dingen en het was allemaal iets serieuzer. Maar ook dat vond ik bij de film passen. 

Ik vond het nieuwe personage leuk en Fat Amy was weer geniaal zoals gewoonlijk. Ik vond het wel jammer dat Becca zich vrij afzijdig hield en zij was vaak niet aanwezig op de leuke momenten in de film. Terwijl ik haar een leuke actrice vind. Ook waren er steeds dezelfde mensen die zongen en heb ik bijna niemand echt alleen horen zingen. Ik had graag het nieuwe personage iets meer gezien. De liedjes die gezongen werden vond ik wel bij de film passen en ik vond vooral het liedje flashlight erg leuk. Wat ik trouwens wel erg jammer vond was dat er niet diepen werd ingegaan op de relatie tussen Jesse en Becca. En Jesse kwam weinig in de film voor.

Al met al vond ik de film wel erg leuk, maar waren mijn verwachtingen deels toch iets te hoog. Er zijn zeker dingen blijven liggen waar ik graag meer over te weten had willen komen.

Ik geef deze film een 7,5

                                                                            Xx Sara1 opmerking:

  1. Hahahaha pitch perfect lijkt me echt een leuke en grappige film! Vooral die fat amy vind ik geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...