10 nov 2012

Limited edition: SpectaculART van Catrice

Er ligt een nieuwe limited edition van Catrice in de winkel! Zo wordt SpectaculART limited edition beschreven: 'Bombay ontmoet Parijs. Indiase rijkdom gecombineerd met Franse moderniteit. Dit winterseizoen laten modeontwerpers sari-achtige rokken, rijkelijk versierde kragen, geborduurde jassen met perfect uitgesneden shirts en eenvoudige blouses zien op de internationale catwalks. De kleuren goud, zilver, bordeauxrood en roze domineren deze look. Lange kettingen, met zorg bewerkte haaraccessoires of smaakvolle edelstenen – bindi’s – maken de Indiase stijl perfect af.'  Benieuwd naar de producten?



Metallic Oogschaduw
Erg mooi zijn de hoog gepigmenteerde oogschaduws. De zachte poeder zou extreem krachtig zijn en zou urenlang prachtig blijven zitten. De kleuren zijn echt erg mooi en de verpakking heeft een super leuk patroon! Wat vinden jullie?



Nepwimpers: Lashes To Impress
De individuele wimpers, die er zijn in drie verschillende wimperlengtes, kan je aanbrengen op je eigenwimpers met wimperlijm. Het resultaat is: langere, vollere wimpers die er indrukwekkend natuurlijk uit zouden zien! Misschien is het handig voor de onderste wimpers? Het lijkt het me best veel werk om ze op te doen! Hebben jullie ervaring met (deze) individuele wimpers?



Eyeliner: Nr. 01: Black Bindi
Deze Superfine Eyeliner Pen heeft een superdunne vilten tip en zou lang en mooi blijven zitten.  Zelf vind ik eyeliner kwastjes handiger werken dan eyeliner pennen. Maar als je eyelinerpennetjes juist handiger vindt, is deze Black Bindi misschien wel het proberen waard?



Highlighter: Nr. 01 Artfully Lustrous
Deze highlighting powder komt rechtstreeks uit 1001 nacht: deze heeft een zijdezachte poedertextuur en bevat lichtreflecterende pigmenten. Catrice heeft ook een highlighter in de vaste collectie, maar ik moet zeggen: deze ziet er (van de buitenkant) een stuk mooier uit!




Mousse blush: Nr. 01 Holi Hai
De zachtroze Mousse Blush met medium dekking geeft wangen een natuurlijke glow. De innovatieve textuur zou gemakkelijk zij om aan te brengen. Een mousse blush breng je met je vingers aan, i.p.v. met een make-up kwast zoals bij een poeder blush. Het is maar net wat je fijner vindt! Persoonlijk houd ik meer van een poeder blush, dan worden je vingers niet zo plakkerig!
Klik hier voor een filmpje over hoe je mousse blush aanbrengt!: Dit is een wat ouder filmpje van Beautygloss!



Lipsticks: Sheer Lip Colour
Er zijn in deze limited edition 3 lipsticks: gepigmenteerde kleuren van naturel tot bordeauxrood. Ze hebben een transparante geltextuur en geven de lippen een subtiele glans. De lipsticks zouden ook zorgen voor zachte en verzorgde lippen!



  

Nagellak
Als laatste: mijn altijd favoriete nagellakjes van Catrice! Er zijn 4 kleuren: van nude en roze tot bordeauxrood. Het is wel jammer dat de roze/ paarse kleuren zo veel uit op elkaar lijken. Daarnaast is er een transparante Gold Leaf Topcoat met een gouden bladstructuur. Echt een super cool effect! Waarschijnlijk duurt het wel lang om deze top coat te verwijderen, maar het effect is het helemaal waard!  Het kwastje van de 5 nagellakjes is extra breed en zorgt ervoor dat de nagellak gemakkelijk aanbrengen is. 


Ik moet zeggen dat ik niet helemaal 'overweldigd' ben.. De oogschaduws en de glitter top coat vind ik wel leuk! De nagellak kleuren zijn ook wel mooi, maar dit soort kleuren zijn niet echt vernieuwend.. Welke producten vinden jullie het leukst? Subscribe!

De limited edition SpectaculART is van begin November tot half December te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister!

Liefs' Iris


1 opmerking:

  1. Die collectie heeft erg mooie make-up producten! De nagellakken en de oogschaduws zijn mijn favoriet.

    x http://beautysparklesss.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...