2 nov 2012

Shopblog Kruidvat

Deze week ben ik weer eens bij de Kruidvat langs geweest.. Ik had al helemaal in mijn hoofd wat ik ging kopen! Toch neem ik altijd weer andere dingen mee dan ik eerst wilde, haha! Benieuwd naar de producten in de foto hieronder?




Reinigingsmelk  van Kruidvat
Toen ik naar de Kruidvat ging, had ik in gedachten dat ik de Nivea reinigingsmelk ging kopen. De reinigingsmelk van Nivea kost rond de € 5,-, de reinigingsmelk van de Kruidvat echter maar €1,49. Daardoor dacht ik van: 'Waarom probeer ik die van de Kruidvat gewoon niet uit?' De reinigingsmelk is voor een normale tot gemengde huid: oftwel een vette T-zone (voorhoofd, neus en kin) en droge/normale wangen.


Welk effect heeft de reinigingsmelk?
'De reinigingsmelk verwijdert op een milde en  effectieve manier make-up en onzuiverheden. Deze reinigingsmelk maakt je huid zachter en houdt de vochtbalans op peil.'
Hoe moet je de reinigingsmelk gebruiken?
'Breng de reinigingsmelk licht masserend aan op je gezicht en je hals. Verwijder de reinigingsmelk met een vochtig wattenschijfje of met een tissue.'

En ik moet zeggen: hij werkt erg fijn!
Prijs: €1,49  voor 250 mL
Nagellak remover van Kruidvat
Ik moest ook weer een nieuwe nagellak remover hebben. Ik vind het nagellak remover flesjes van de Kruidvat er altijd erg schattig uit zien! Deze nagellak remover bevat geen acetone, wat anders irritatie van je huid als gevolg kan hebben. Het flesje bevat 250 mL, meestal bevatten nagellak removers maar 125 mL! Dit flesje kostte echter maar €0,40 meer! Iets van ik wat minder vind: de dop is eigenlijk een 'gat', hierdoor kan er opeens veel nagellak remover uit komen.
Links: Kruidvat nagellak remover, Rechts: Hema nagellak remover

Prijs: €1,31 voor 250 mL
Essence eyeshadow base
Op beautyblogs zag ik de laatste tijd de I <3 STAGE eyeshadow base van Essence vaak voorbij komen. Daarom wilde ik deze ook uitproberen! Een oogschaduw basis zorgt ervoor dat je oogschaduw/ oogmake-up  anger blijft zitten en niet uitloopt. Zeker handig voor (school)feesten dus!

Hoe aan te brengen?
Met het kwastje, dat me een beetje doet denken aan een lipgloss kwastje! Breng een beetje oogschaduwbasis aan op je ooglid. Daarna 'smeer' je de oogschaduw basis uit met je vingertoppen.

Prijs: €2,59




Multi Colour Blush van Catrice
En als laatste heb ik een Multi Colour blush gekocht: deze vind ik er altijd erg mooi uitzien! Catrice heeft 2 van dit soort blushes in het assortiment:  Strawberry Frappucino (nr. 60) & Iced Caramel Macchiato (nr. 70). Ik heb gekozen voor Strawberry Frappucino; deze heeft lichte, perzik kleuren. Nr. 70 heeft wat donkerde, paarse tinten: deze kleuren passen niet zo goed bij mij, doordat ik een wat lichtere huidskleur met een roze ondertoon heb. De blush geeft goed pigment af: een toppertje dus!


Prijs: €3,99

Ik hoop dat jullie ideetjes hebben kunnen opdoen!

Liefs' Iris

P.S. Volg ons op Bloglovin' of met Google Friend Connect!


6 opmerkingen:

  1. Aparte oogschaduw dingetje! Lijkt me niet echt fijn..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is idd. wel anders! Haha! Je brengt maar één stipje aan op je ooglid en 'verspreidt'het dan met je vinger top over je oolid. Het werkt niet zo als een lipgloss'je! x'

      Verwijderen
  2. Ik ben echt anti drogisterij reinigingsproducten, maar voor de rest heb je wel mooie producten gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha! Dat heb ik ook, hoor ;) Op blogs waren er veel postieve berichten, dus wilde ik hem eens proberen! En ik moet zeggen: hij nog helemaal niet zo slecht! (Waarschijnlijk niet zo goed als duurdere merken, maarja..)x'

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...