15 dec. 2012

Budget Make-up Tips Voor Een Party-look!

Binnenkort komen er weer voor velen kerstgala's aan! Daarom vandaag deze low-budget make-up tips voor een party! De prijs zegt niet alles over een product, goedkoop kan goed of slecht zijn en hetzelfde geldt ook voor duurdere make-up producten!

Mascara
Een mascara is eigenlijk de basis van je make-up look en kan dus niet ontbreken!
De Multi Action Mascara van Essence: €2,49

Eyeliner:
Ook een eyeliner kan bij ons voor een party-look niet missen: ze laten je wimpers veel voller lijken!
Liquid Ink Eyeliner van Essence: € 2,49Oogschaduw:
Leuke kleuren oogschaduw maken je look extra feestelijk! De Sunclub pallettes van Essence: € 2,99


Oogschaduwbasis:
Om je de kleuren van je oogschaduwbasis mooier uit de laten komen en om je oogschaduw beter te laten blijven op haar plek, is een oogschaduwbasis handig!
I <3 Stage Eyeshadow Base van Essence: €2,49

Foundation
Een foundation moet goed bij jou huidtype passen, als je bijvoorbeeld een vettere huid hebt, is het handig om een matte foundation te gebruiken! Daarom is het moeilijk om een foundation aan te raden! Je zou natuurlijk eens een kijkje kunnen nemen bij: Catrice, Essence, Miss Sporty of Hema!

Poeder
Een poeder kan een goede oplossing zijn als je toch wat dekking wilt over je huid, maar toch nog geen foundation wilt gebruiken! De Multi Colour Compact Powder van Catrice is een erg goede en mooie poeder, maar is helaas in maar 2 kleuren vergkrijgbaar.


Er zullen vast wel goedkopere poeders zijn, maar deze poeder is ook nog niet eens zo duur én zeker voor de kwaliteit: €4,49

Blush
Blushes zijn er in alle kleuren: de ene kleur zal beter bij jou huidskleur passen dan de andere! Persoonlijk ben ik nogal fan van de Multi Colour Blushes van Catrice: €3,99

Lipgloss of Lipstick

Als je je lippen echt budget wil houden: een lipgloss'je is meestal toch een stuk goedkoper dan een lipstick. Bijvoorbeeld de glossy lipbalms van Essence zijn een échte budget tips: €0,99! Maar als je toch een iets wat goedkopere lipstick zoekt, zijn de lipsticks van Catrice misschien wel aanraders?Nagellak
Ze zijn ontzettend leuk: de Special Effect Toppers van Essence. De top coats en basis lakjes zijn zeker voor een feestje een must-have: €1,89!We hopen dat jullie wat aan deze tips hebben gehad! Hebben jullie andere tips?

Liefs' Bim-Team

P.S. We vinden het heel erg leuk als  (of al) jullie ons volgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...