8 dec 2012

Glossy Lipbalms Essence

Je hebt ze misschien al wel eens voorbij zien komen: de Glossy Lipbalms van Essence! Dit zijn ini-mini tube'tjes met allemaal verschillende smaakjes en kleuren! Benieuwd?



Looks:
De lipglossjes zijn verpakt in een klein tube'tje van 8,5 mL. Om het tube'tje open te maken, moet je een het dopje open draaien. Om de lipgloss aan te brengen, knijp je in het tube'tje en met het tuitje kan je lipgloss uitsmeren over je lippen. De verpakking is best wel klein: ongeveer 8 cm hoog: dus erg praktisch voor in je tas!


In welke kleuren en smaken verkrijgbaar?
De lipgloss'jes hebben wel een erg chemisch zoete smaak.. Je vindt de smaak lekker of juist niet!

Swatches:
Zonder Lipgloss
Nr. 03 Sweet Strawberry
Nr. 10 Pink Dragon Fruit

Wat vind ik ervan?
Ik de kleuren van de lipgloss'jes erg mooi. Ze trekken niet in de lijntjes van je lippen, wat natuurlijk een groot plus-punt is! De Glossy Limbalms plakken een heel klein beetje, maar dit is niet echt strorend. Ze dekken niet echt fantastisch voor een lipgloss, dat is wel jammer..De gloss'jes blijven (zeker voor de prijs) redelijk lang zitten, nadat je ontbeten, enz. hebt, is de lipgloss echter wel grotendeels verdwenen... Wat ik het leukst vind: de lipgloss bevat (subtiele) glinstertjes! Niet te veel, maar ook niet te weinig!

Over deze Glossy Lipbalms zijn de meningen verdeeld, maar ik vind ze zeker een budget-proof aanrader! Als je nog niet helemaal into make-up bent, is dit een leuke eerste stap!
Prijs: €0,99

Liefs' Iris
P.S. Volg ons met Bloglovin of Google Friend Connect!

2 opmerkingen:

  1. Goede review, ik heb er zelf ook een en vind ze wel fijn zeker voor de prijs!

    x http://beautysparklesss.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb meestal lippenstift op, deze lipglossjes zien er wel leuk uit!
    Leuke blog hebben jullie verder :)
    Ik volg jullie nu! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...