10 dec. 2012

NEONNaturals Catrice

Ik was niet super enthousiast over de nagellak van de vorige limited edition van Catrice, maar de NEONNaturals van Catrice zijn toch best cool: 6 neonkleuren, 6 natureltinten en een speciaal kwastje! Dit keer alleen nagellak, no make-up!


De Neon- en Nude kleuren zijn erg leuke kleuren voor in de winter op je nagels, toch?

Ultimate NEON Nail Lacquer
6 neonkleuren: van kanarie geel tot lila. Door het extra brede kwastje heb je maar één streek nodig voor een prachtig resultaat. 'De ultiem langhoudende textuur, perfecte dekking en extreem glanzende kleur maken elk nageldesign speciaal!'

Adviesprijs: €2,69

Ultimate NATURAL Nail Lacquer
6 zachte natureltinten: gebroken wit met glinstereffecten, teder ‘greige’, warm bruin en taupetinten. 'Individueel aangebracht geven ze een elegante look. Als duo met een NEON Nail Lacquer zorgen ze voor een spectaculaire kleurkick met een aards tintje.'

Advies prijs €2,69

Nail Art Kit
Met deze Nail Art Kit kan je gemakkelijk een moon manicure creëren: 1. Lak je nagels in één kleur.
2. Breng daarna de Tip Guides aan. 3. Lak het nagelmaantje vervolgens in een andere kleur met de Nail Art Brush. Het Nail Art Kit bevat een Nail Art Brush, 30 tip guides en tips. 


Adviesprijs: €3,59


Een andere manier op een moon manicure te creëren:

Video by Cutepolish
Ik vind vooral de neon kleuren erg leuk, zelf ben ik niet zo van de nude tinten.. Het kwastje heb je eigenlijk niet nodig, zoals je op de video kan zien! Ik ga zeker een kijkje nemen in de winkel als ze zijn 'gearriveerd'! De NEONaturals is verkrijgbaar vanaf half december 2012 t/m half januari 2013.   Wat vinden jullie ervan? Missen jullie de make-up?
Liefs' Iris

P.S. het promotie filmpje:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...