16 jan. 2013

Assortiment verandering Catrice februari '13: verdwijningen!

Opgelet! Zoals, je misschien wel weet, verandert Catrice haar vaste collectie elk halfjaar. En dus ook deze lente weer, februari  2013, om precies te zijn.. Benieuwd of jij nog snel een aantal van je favoriete producten in moet slaan? LET OP: DEZE PRODUCTEN ZIJN 50% AFGEPRIJSD! Lees snel verder! 
Oogschaduw
Meestal gaan er producten uit de collectie, omdat ze niet goed verkocht worden.. Van de mono- oogschaduws snap ik dit wel, maar de oogschaduwpalletjes, en dan is vooral Rumble in The Jungle (die ga ik misschien nog wel even halen) super cool!, zijn eigenlijk hartstikke mooi! Maar misschien zitten ze al te lang in de vast collectie..

Eyeliners & Oogpotloden


Zelf heb ik de Precision Eye pencils in nr. 010 Blackstreet Boy en nr. 070 I Wood If I Could en vind ze helemaal top! Vooral op je waterlijn blijven ze erg lang zitten! Misschien een tip? Zelf ga ik waarschijnlijk nog even de bruine gel eyeliner nr. 020 It's Mambo Nr. 2 even snel halen!

Mascara's 

Lipsticks
Niet erg speciale kleuren, More Is More vind ik nog het leukst eruit zien..

Lipgloss
Catrice gooit alle Lip Appeal Lipgloss'jes uit het vaste assortiment en zal ze gaan vervangen door de Infinite Shine Lipglossjes. Ik heb eigenlijk nog nooit een lipgloss van Catrice uitgeprobeerd.. Jullie wel?

Bronzer


Catrice vervangt nr. 020 Deep Bronze door nr. 030 Medium Bronze. Misschien was deze bronzer iets wat te donker?

Concealer

Catrice verwijdert de light reflecting concealer nr. 030 Rosy Beige en er komt een nieuwe kleur: nr. 001 Porcelain. 

Foundation
Dit is een erg  vreemde beslissing van Catrice om de Infinite Matt Up To 18 H Make Up foundation uit de vaste collectie te halen! Ik (en volgens mij nog vele anderen) vind hem helemaal perfecto!

Poeders
Ik vind het nogal jammer dat de Multi Colour Compact Powder straks nog maar in één kleur verkrijgbaar is!

Oogschaduwbasis

Nagellak
Het is niet (meer) helemaal duidelijk of deze nagellak uit het assortiment verdwijnen..

Zoals je ziet, heeft Catrice een aantal tinten, maar ook gehele producten uit de collectie gegooid. Binnenkort schrijven we nog een artikeltje over de nieuwe producten in de collectie! Zijn er producten die jullie nog snel even gaan kopen?

Liefs' Iris

Tot februari '13!

2 opmerkingen:

  1. Thanks for visiting my blog. I agree, we should follow each other! I am now following you on GFC :)

    everywearigo.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het inderdaad wel superjammer dat sommige producten uit het assortiment gaan! Gelukkig komen er (hopelijk) mooie producten voor terug! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...