14 jan 2013

Nageldroger: Yay Or Nay?

Een nageldroger. Je kent het misschien wel. Het is eigenlijk een soort 'föhn' om je nagellak sneller te laten drogen. Ik had hem eens gespot bij een vriendin en was helemaal van: dat moet ik ook hebben! Maar is het eigenlijk wel iets wat je écht moet hebben?


Hoe werkt het apparaatje?
De nageldroger is ongeveer 10 cm breed. Aan de voorkant kan je je vingertoppen in het machine'tje stoppen op een plaatje, wat je kan indrukken. Als je het plaatje indrukt, komt er koude van boven af op je nagels. Dit zou je nagels dan sneller laten drogen..


Heeft de nageldroger effect?
"Met de nageldroger zijn je nagels in een oogwenk droog.", zo verkoopt Blokker dit schattige, kleine bolletje. Ik ben niet helemaal overtuigd. Je nagellak is echt niet in een 'oogwenk' droog! Het duurt volgens mij gewoon (bijna) even lang, ook al gebruik je maar een een klein laagje nagellak per keer. Er komt namelijk niet zo heel veel lucht uit! Daarnaast ben ik ook zo iemand (een beetje een kluns dus, haha), die haar nagels stoot wanneer ik wil kijken of mijn nagels al droger worden.. En dan kan ik helemaal overnieuw beginnen! Geen succes voor mij dus..


Andere manieren om je nagellak sneller te laten drogen:
  1. Een speciale top coat, die je nagellak snel laat drogen. Ik heb er nog geen goede gevonden die  ook budget proof is. Weten jullie er een?
  2. Je nagels in een bakje met koud water houden.
  3. Druppeltje om je nagels sneller te laten drogen. (bijv. van Essence)
Maar je kan het natuurlijk ook op de ouderwetse manier: gewoon geduldig wachten! Iets wat ik meestal doe!


Dus:
  • Je nagellak droogt niet erg veel sneller.
  • Je kan gemakkelijk deukjes in je nagels maken door de kleine opening.
Ik ben dus niet helemaal blij met deze nageldroger van de Blokker. Misschien zijn er van andere merken wel goede? Hoe laten jullie je nagels drogen? Liefs' Iris

7 opmerkingen:

  1. Hoi! Ik zag er zelf 1 bij de Action liggen, maar ik heb hem niet gekocht. Ik denk dat die van de Action namelijk ook niet zo goed werkt.

    Superleuke blog trouwens! Ik volg je! Ik zou het leuk vinden als je ook eens op mijn blog zou kijken!
    xoxoxo'

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahha, ja idd! Super leuk dat je ons volgt!We volgen je terug! x'

      Verwijderen
  2. Hee,
    wat een leuke blog zeg :). Een nageldroger is natuurlijk heel handig, ik heb er ook 1 bij de action zien liggen inderdaad. Alleen ff een vraagje, hoe doe je dat met je duim? Ik heb begrepen van andere blogs dat dat niet erg gemakkelijk gaat, weet jij hier meer van (:
    Nogmaals een erg leuk artikel.

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hee, dank je wel! Als ik hem gebruik, wat ik dus ook amper doe, doe ik mijn duim apart.. Je duim past er niet bij! Je moet dus eerst je wijsvinger t/m je pink doen en dan pas je duim! Hoezo onhandig? Misschien heb je er wat aan? Wat misschien een andere oplossing kan zijn: Essence heeft van die nagel-druppels! xoxo Iris

      Verwijderen
  3. Leuk artikel! Ik volg je nu via bloglovin, wil je me terugvolgen? x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tuurlijk willen we je terugvolgen! xoxo' Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk! Opzich lijkt het me een leuke gadget, maar of ik het vaak zal gebruiken? Ik blijf trouw aan mijn quick dry drops van opi :) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...