15 feb. 2013

Nieuwe & vernieuwde nagellak Catrice maart 2013

Jullie hebben vast wel opgemerkt dat de afgelopen tijd  de nagellakjes van Catrice in de 50% sale zijn. Iedereen vroeg zich af: wat gaat er gebeuren? Inmiddels weten we het antwoord: er komen in totaal 47 nieuwe lakjes! Qua uiterlijk veranderen alleen de Ultimate Nudes, maar alle lakjes qua kwaliteit en kleur! Lees snel verder voor de nieuwe kleuren, en van welke kleuren we afscheid moeten gaan nemen! 
'Nagel couture in eindeloze variatie. Kleuren krijgen direct een ultra hoogglans finish dankzij de Gloss Booster technologie. Uitstekende professionele resultaten met een subliem gel-effect, zonder af te bladderen. Het innovatieve reservoirkwastje geeft ultieme kleur aan de nagels met slechts één streek. vrij van formaldehyde, tolueen of weekmakers als ftalaten.'

Vanaf maart zullen er 47 nieuwe nagellakjes in de schappen van Catrice liggen: de nieuwe Ultimate Nail Laquer (40) en Ultimate Nudes (7) met Gel Booster technologie en gel-effect. De prijs van de nagellakjes gaat echter wel 30 cent omhoog, hopelijk is het die 30 cent het waard dan ;)! Ook zijn de lakjes opnieuw genummerd t/m 40.

Er zullen nieuwe lakjes, maar ook onze oude bekenden bij, zoals Genius In The Bottle, Oh My Goldness! en Meet Me At Coral Island in het het nieuwe assortiment zitten. Maar bijvoorbeeld Dirty Berry, Sold Out Forever, Beavis & Mud-head en Birdy Reloaded verdwijnen uit het schap..

Op Catrice.eu:
Lijst met vernieuwde Ultimate Nail Laquer *klik*
Lijst met vernieuwde Ultimate Nudes *klik*

Dit zijn de nieuwe lakjes:


Ik ben altijd al ontzettend fan geweest van Catrice nagellakjes, dus ik ben erg benieuwd! De collectie is erg leuk en veelzijdig: 7 nude kleuren, metallic kleuren en gewoon mooie roze en rode tinten! De namen zijn zoals altijd erg leuk: bijvoorbeeld Black To The Routes en George Blueney! Vooral I'm Dynamite (4e links van links onder) vind ik erg erg tof uitzien!

De vernieuwde nagellak zal vanaf maart 2013 verkrijgbaar zijn bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,99/stuk

Welk lakje vinden jullie het mooist, en welk lakje gaan jullie missen? Liefs' Iris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...