14 mrt. 2013

Camouflage Cream Catrice

Een tijdje geleden heb ik jullie al de nieuwe lente producten van Catrice laten zien. Mijn eerste en enige concealer ooit is de All Round Concealer, die bijna aan vernieuwing toe is. Hij is erg fijn, maar het vervelende is dat er verschillende tinten in zitten en dat de verpakking best groot is.. Zou deze concealer hem kunnen vervangen? Nagellak: Time For Romance Essence (swatch), sorry voor de gechipte nagels!

De Camouflage Cream is verkrijgbaar in 3 tinten: #010 Ivory, #020 Light Beige en #030 Rosy Beige en kost € 2,99. Wat ik wel wat vreemd vind, is dat de kleuren en namen van Catrice niet goed overeenkomen. Zo heb ik een foundation in de kleur Light Beige en een compact powder in Rosy Beige. Deze kleuren bij de concealer zijn echter veel te donker, en Ivory is ook al een aardig donkere kleur.

Wat Catrice over de Camouflage Cream zegt: 
"Een ware must-have voor de perfecte uitstraling. De Camouflage Cream heeft een langhoudende textuur die prachtig versmelt met de huid, voor onzichtbare correctie. Het egaliseert kleine onregelmatigheden en camoufleert pigmentvlekjes en rode adertjes. Deze efficiënte camouflagecrème biedt hoogwaardige dekking en kan worden gebruikt in combinatie met poeder voor een waterproof effect. Verkrijgbaar in drie verschillende tinten."


De verpakking is een glimmend zwart en rond doosje met een handige draai dop. De doosjes zijn klein en wegen slechts 3g. Ik vind ze erg schattig en ze zijn ook nog eens handig om mee te nemen in je (school) tas. Net als de All Round Concealer, is de concealer niet erg hygiënisch doordat je hem met je vingers aanbrengt. Ik ga denk ik maar eens een concealer kwast aanschaffen!


Even qua kleur vergelijking met de All Round Concealer: Links is de Camouflage Cream en verder naar rechts de kleuren van de All Round Concealer. 


Ik heb hieronder de concealer geswatcht op een moedervlek. Fantastische dekking! De concealer is niet zo creamy, maar best hard. Iets waar je even mee moet leren omgaan. Voor over oneffenheden werkt het  fijn, maar om donkere kringen onder je ogen te bedekken, is een vloeibare concealer toch wat prettiger om mee te werken.


Op een dag werd ik wakker met allemaal rode plekjes in mijn gezicht, en besloot ik de concealer voor de eerste keer te gaan gebruiken! Ik had hem eigenlijk gewoon als reserve voorraad liggen voor wanneer de All Round Concealer op zou raken! En ik had ook nog eens wat minder goed geslapen.. fantastisch testmoment dus! Moet je eens zien hoe goed de concealer dekt bij rode plekjes! Je hebt helemaal geen extra groene concealer nodig! De concealer heeft een gele ondertoon. Ik moest even leren hoe ik de wat harde concealer moest aanbrengen en hier en daar kan je op de foto nog wat gele vlekken vinden.Maar kijk eens naar mijn neus: daar zie je niks meer van het rode plekje! Waarschijnlijk had je het al door: ik vind de Camouflage Cream helemaal geweldig! Hij is inmiddels dagelijks in mijn make-up bakje te vinden voor wanneer ik erg rode plekjes heb, maar ik probeer toch eerst de All Round Concealer op te maken! Het voordeel is ook nog eens dat deze concealer veel langer meegaat dan de All Round Concealer!

De Camouflage Cream is verkrijgbaar voor €2,99 bij de Kruivat en Trekpleister. 

Wat denken / vinden jullie van de Camouflage Cream?

Liefs' Iris

All Round Concealer

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...