24 mrt. 2013

Make-up, waar ligt jouw grens?

Make-up, de één draagt niks, of slechts een mascara, maar de ander is uren bezig om zich op te tutten..Zelf had ik een jaar geleden nooit kunnen denken, dat ik nu zo veel met beauty bezig zou zijn. Op een schooldag draag ik bijvoorbeeld foundation, wat ik toen ik nog jonger was als iets overdrevens zag.. Waar ligt jouw grens met make-up? Wat zou jij overdag nooit dragen?


Toen ik een jaar of 9 was, vond ik het 'stom' dat sommige meisjes van mijn eigen leeftijd al mascara op
hadden. Het gebeurde echter dat ik in groep 8 - toen was ik 11- wel mascara naar school wilde opdoen, maar alleen bruine mascara mocht dragen van mijn moeder!


Eyeliner zag ik in de eerste klas nog als too much, maar nu draag ik af en toe een gel eyeliner naar school, gewoon omdat ik het leuk en mooi vind! Maar een grote wing, dat gaat me nu (nog) te ver!


Tot een tijd geleden vond ik het idee van foundation dragen overdreven, wat ik me niet besefte was dat mijn idee van foundation: een pan cake face, niet klopte. Ik had alleen niet door dat deze mensen het 'fout' deden en het helemaal niet zo hoorde!Lippenstift vind ik erg mooi bij anderen, maar zelf draag ik het nooit overdag. Ik vind mezelf gewoon een soort clown met felle lippen. Ik denk dat als ik wat ouder ben, ik misschien wel gewoon lip stick zal dragen!


Ik denk dat je misschien al door hebt waar ik naar toe wil: naar mate je ouder/meer met beauty bezig bent, ga je veel meer 'durven'! Misschien draag ik over een tijdje wel een vrolijke kleur lipstick op school of maak ik een coole wing! Nep wimpers, tja.. dat is denk ik een ander verhaal..

Wat zouden jullie nooit overdag dragen qua make-up?  Liefs' Iris

2 opmerkingen:

 1. Leuk artikel!
  Foundation vind ik best kunnen,als je maar de juiste kleur gebruikt en als je maar geen wortel bent!
  Liefs,
  Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind nepwimpers voor een 'normale' dag iets too much en foundation die veel te donker is voor je huid vind ik ook not done xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...