17 mrt. 2013

Nieuwe eau de toilettes Essence

Of je nou in een krankzinnige achtbaan gaat, op een leuke vakantie naar het buitenland gaat of een verfrissende duik in het zwembad neemt op een warme zomerdag.. Essence heeft er een perfect eau de toillette voor! Houd je (net als ik) niet zo van erg zware parfums en/of wil je liever niet te veel geld uitgeven? Dan zijn de nieuwe eau de toilettes misschien wel wat voor jou!
Vanaf deze maand zullen deze vrolijke eau de toilettes het vaste assortiment van Essence uitbreiden. Op het moment zijn er nog 6 eau de toilettes in het schap van Essence te vinden. De geuren zijn verkrijgbaar in een "stijlvolle" flacon van 50 mL voor €6,99 en in een "praktische" verpakking met 10 mL voor €2,99.

Like a rollercoaster ride

"De adrenaline stijgt, je hart bonst van opwinding en dan... puur plezier! Bloesems, frisheid, en ozo vrolijk, deze geur is net zo spannend en verrassend als een ritje in de achtbaan. Dat gevoel van absolute vrijheid."
Topnoot: appel & witte perzik
Hartnoot: pioenroos & transparant bloemachtig
Basisnoot: andelhout, musk & vanille

De topnoot en hartnoot is allemaal lekker fris, maar de basisnoot is een wat basic.. Ik weet niet helemaal wat ik ervan moet vinden..

Like a jump in the pool


"Boordevol nieuwe energie en fun-factor next- level: als een sprong in een donkerblauw zwembad. Koel, verfrissend en verkwikkend, deze geur is de ultieme uitnodiging voor de pool-party van het jaar! Vergeet je bikini niet mee te nemen!"
Topnoot: peper, groene appel & citroenbloesem
Hartnoot: pioenroos, lelietje-van dalen & theeblaadje
Basisnoot: wit cederhout, musk & vanille

De top- en hartnoten zijn nóg frisser dan de Like a rollercoaster ride en ik heb zelfs gehoord dat het een beetje een mannelijke geur is!

Like a million miles away
"Houd je van reizen? Verlang je ernaar? Deze exotische, opwindende en gewaagde geur voert je mee naar super coole, grote steden en andere geweldige en avontuurlijke bestemmingen. Waar je ook heen reist, deze geur is er om jou te herinneren aan alle geweldige momenten, miljoenen kilometers ver!"
Topnoot: mango, madarijn & grapefruit
Hartnoot: pruim, roos & praline
Basisnoot: musk, vanille & cederhout

Van de drie eau de toilettes spreekt deze me op het eerste gezicht het meest aan, qua noten en verpakking!

Een flacon met een inhoud van 10 mL is erg practisch, maar wel wat weinig! Zelf heb ik al wat 10 mL eau de toilettes van Vogue opgemaakt! Omgerekend is het eigenlijk ook 'duurder' om een 10 mL flesje te kopen: 2,99 * 5 = €14,95 -> €14,95 - 6,99 = €7,96. Je betaalt dus -in verhouding- bijna 8 euro meer!

Essence heeft nu een groot aantal eau de toilettes in het schap liggen. Er is waarschijnlijk voor ieder wat wils! Ga echter niet af op wat op internet staat over de geuren, maar neem een kijkje in de winkel: het is waarschijnlijk toch erg anders dan je verwacht! 

De eau de toilettes van Essence zijn te koop voor €6,99 (50 mL) en  voor €2,99 (10mL).

2 opmerkingen:

  1. De laatste spreekt mij ook het meest aan. Leuke verpakkingen zijn het :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar hoe ze ruiken! (:

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...