9 mrt. 2013

NYC #907 Bazaar

Normaal gesproken ben ik nooit zo'n fan van mono-oogschaduws, omdat je eigenlijk  in verhouding veel meer betaalt dan voor bijvoorbeeld quattro. Ik was echter op zoek naar een donker bruine oogschaduw en toen er een 1+1 gratis aanbieding was bij NYC... kon ik hem niet laten liggen, die nr. 907 Bazaar!


New York Color mono oogschaduw #907 Bazaa€1,99De oogschaduw is verpakt in een mat zwarte verpakking en heeft met zilveren letters NYC er op staan. De bovenkant heeft ook een doorzichtig stukje plastic, wat er handig is: je kan makkelijk de kleur zien zonder het doosje helemaal te hoeven openmaken. In het doosje zelf vind je een klein sponsapplicator'tje.De oogschaduw heeft een mooie (en bijna) matte kleur, die ik tegenwoordig graag ik in de arcade-boog gebruik bij een naturelle look voor af en toe naar school. De pigmentatie is prima, niet overweldigend, maar ook niet verschrikkelijk slecht. De oogschaduw is wat korrelig, zoals je hieronder kunt zien, maar niet zó dat het onhandig wordt.


Ik heb Bazaar samen met een goudkleurige mono van Wild&More in de arcade boog gebruikt. Bazaar is de kleur aan de buitenkant van mijn oog. 
Mascara: Regard Intense Gosh, Gel Eyeliner: Catrice It's Mambo Nr. 2
Bazaar is een erg mooie en goed gepigmenteerde oogschaduw. De oogschaduw zelf is wat korrelig, maar dit is niet ontzettend hinderlijk. Een leuke budget tip, dus!

Bazaar is verkrijgbaar in filialen van Kruidvat, waar NYC verkocht wordt, voor €1,99.


1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...