8 mrt. 2013

Shopblog: nail art cadeautjes!

Als ik ergens van houd, dan is het wel naar make-up'jes en nagellak te snuffelen bij de drogisterij. Ik kan er, zonder dat ik het door heb, een nogal lange tijd doorbrengen! Toen ik hoorde dat mijn achternichtje haar verjaardag vierde, moest ik wel naar de Kruidvat! Ik heb wat nail-art tools en nagellak gekocht, geheel budget! Ben je op zoek naar wat handige en goedkope nail-art 'equipment'? Lees dan gauw verder!
Mijn achternichtje is net als ik bezig met nail-art, maar net als bij make-up ben je nergens zonder goede 'kwasten'. Hoe leuk dan dat Essence een Nail Art Duo Stylist in de schappen heeft liggen? Zelf heb ik 5 dotting tools, dus in totaal 10 verschillende grootten van bolletjes. Helaas heeft Essence maar één maat..

Prijs: €1,99


Ook had ik mijn ogen laten vallen op het Nail Art Designer Set, met een losse striper en 3 sponsjes. Het kwastje is extreem dun en lijkt me echt heel tof en ook nog eens handig. Met de sponsjes kan je ontzettend mooie ombre nail-art maken! Benieuwd hoe? Kijk op YouTube!

Prijs: €1,99


Natuurlijk snuffel ik ook altijd even door de kortingsbak voor de aller leukste koopjes! Daar vond ik als eerste deze Nail Colour3 van Essence voor slechts €1,-! Helaas kwam ik er later thuis achter dat Boys Are Back In Town kapot is, dus die gaat het niet helemaal worden!


Daarna vond ik Nail Art Magnet lakje van Essence voor maar €0,50! Nu denk ik: had ik die andere ook maar meegenomen voor mezelf! Natuurlijk moest ik toen ook een magneet kopen die een erg leuke vorm creëert. Deze kost €1,89.
 Als laatste cadeautje heb ik nog een nagellak van Catrice, die nog steeds 50% off, zijn: namelijk Dirty Berry (klik hier voor swatch). Ze is mijn favoriete nagellak en ik heb hem al aan zó veel mensen cadeau gegeven!

Prijs: €2,69. Inmiddels uit assortiment. 


Jullie zullen wel denken, dit is best wel veel! Maar ik heb gewoon goed van de korting (in totaal bijna 7 euro!) 'geprofiteerd'! Zelf vind ik de Nail Art Designer Set het meest interessant! Wat vinden jullie het leukst? Liefs' Iris

4 opmerkingen:

  1. hele leuke dingetjes heb je gekocht !
    jammer dat er iets kapot was :(
    ik volg jullie nu op bloglovin,volgen jullie terug ?
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...