11 apr 2013

H&M Nagelsets

Toen ik zojuist rondkeek op de H&M website, viel mij wat nieuws op: allemaal producten voor de nagels! Er zitten zeker handige spulletjes bij die ik nog nooit eerder bij H&M heb zien verschijnen. Naast de gewone nagellak van H&M, zit er nu bijvoorbeeld ook een base coat en top coat tussen! Lees gauw verder om te zien wat H&M nog meer in petto heeft voor de nagels!


 


Base coat & Top coat

De base- en top coat! Ik ben erg benieuwd of deze goed hun werk doen! 

2,95 Euro



Nageldecoraties

In één set zit een striper met bijpassend glitter! De set vind ik handig in elkaar zitten! Vooral "Abrikoos" vind ik een mooie kleur! 

"Blauw"
"Abrikoos"

















                                                                         4,96 Euro


Nail-art kit

Hoera! Een striperset! Ook zitten er van die stickers bij die je kunt gebruiken als richtlijn om nail-art te creëren. 
"Roze"                                                                                              "Paars"

6,95 Euro


Nagellak

Het enige wat ik dacht was: wauw. De lakjes zien er op het (eerste) oog echt super mooi uit! Ik ben erg benieuwd hoe de dekking en verdere kwaliteit van deze nagellakjes zijn. Die blauwe -omg-.!  Zeker het proberen waard. Zou de blauwe misschien een feather textured lakje zijn?

"Wit"


"Blauw"
"Koper"
3,95 Euro 


Manicure set 

Dit is nou eens echt handig! Een soort noodkit dat handig van pas komt in een 'oh-nee-ik-heb-een-gebroken-nagel-maar-niks-om-mee-te-fixen-moment'. Ook moet ik toegeven: het ziet er super schattig uit! 

2,95 Euro 

Nageldecoraties

De bekende nagelstickers hebben inmiddels vele merken overgenomen en dus kan H&M ook niet achterblijven! De eerste twee designs doen mij erg denken aan het bekende 'ombre-effect'.

'Cerise'

'Mint Groen'
'Zwart/ Wit'

3,95 Euro

Nageldecoraties

De klassieke stickertjes! Ik vind de stickers erg mooi! Vooral "Zilver" vind ik echt een leuke! 
"Zwart/Zilver"
"Zilver"

                
"Zwart/Paars"                                                                                                       "Meerkleurig"




















1,95 Euro


Nagelkit

Net iets anders dan de stickers: strassteentjes! Voor nét wat meer 3D-effect. Er zit lijm en een handige applicator bij. Goed gedacht H&M! ;). Mijn favoriet is "Zilver" (alweer! Haha), het doet me echt denken aan studs!

"Zilver"
  
"Roze" 




















3,95 Euro


Nagellak

Een mooi lakje in een mooie uitvoering. Wat een mooi potje! Het nagellakje alleen al staat in je kamer mooi op een plank! Ze zouden ook nog eens een bloemengeur hebben, hoe leuk?
                                              "Roze"                                                     "Groen"

3,95 Euro

Ik vind het heel leuk! Weer eens wat anders dan gebruikelijk. Het is jammer dat H&M geen echte namen geeft aan haar producten, alleen de kleur dus. Geen spannende namen als "Take me to Coral Island - Catrice" of de klassieker "Back to Black". Maar ondanks dat, gaat het natuurlijk om het product zelf! Ik ben heel erg benieuwd naar alle producten! En dat alles voor een, al zeg ik het zelf, zacht prijsje!


Hebben jullie al wat geprobeer uit H&M's nagel assortiment? Naar welk product zijn jullie het meest benieuwd? ;) Liefs' Mendy

2 opmerkingen:

  1. H&M heeft altijd hele schattige beauty spulletjes, net als dit allemaal!
    Ik word er heel hebberig van haha

    www.ocean-hearts.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...